bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 3.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.19 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.84 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 149.10 6.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534076 3.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477106 5.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153409 4.93%

Ödeme Sağlayıcısı BitPay, 1inch Network ile Ortaklık Kurdu

bitpay

BitPay, kullanıcılara birden fazla likidite kaynağında en iyi fırsatı sunma maksadıyla merkeziyetsiz platform 1inch ile ortaklık kurdu.

1inch Network, yaptığı duyuruda dünyanın en büyük Bitcoin (BTC) ve kripto varlık ödeme hizmeti sağlayıcısı BitPay ile ortaklığını duyurdu.

BitPay 1inch ile Entegre Oluyor

Kurulan bu ortaklık, BitPay cüzdan kullanıcılarının birden fazla likidite kaynağından 1inch’in tüm DEX işlevlerine erişmesini sağlayacak.

1inch’in platformdakilere sunduğu kripto takasları için kazançlı oranlardan yararlanan BitPay cüzdan kullanıcıları, diğer kripto varlıkları için BitPay Card, Apple Pay veya Google Pay kullanarak satın alınan Bitcoin ve Ethereum’ları swap yapabilir. Böylece 1inch Network’ün sunduğu en iyi oranlardan ve en hızlı işlemlerden faydalanabilirler.

Böylelikle BitPay müşterileri sorunsuz bir biçimde trade yapma fırsatına erişirler.

Ortaklık hakkında konuşan 1inch kurucu ortağı Sergej Kunz, özellikle DeFi’ın kitlesel benimsemeye doğru ilerlerken, mümkün olduğunca çok kullanıcıya erişim sunmanın önemli hale geldiğine söyledi.

“BitPay Wallet uygulaması, 1inch’in cazip oranlarından ve kullanıcı dostu swap sürecinden yararlanabilecek yeni kitlelere ulaşmamız için mükemmel bir fırsat”

BitPay’in CEO’su ve kurucu ortağı Stephen Pair, şirket müşterilerinin dApp’ler ve DeFi protokolleriyle giderek daha fazla ilgilenmeye başladığını belirtti. Bu sebeple 1inch entegrasyonun önemini vurguladı.

“BitPay Wallet uygulaması, kullanıcıların kriptoyu harcamasına, depolamasına ve yönetmesine olana tanır. 1inch desteği, kullanıcıların en iyi kripto swap oranlarını hızlı bir şekilde elde etmelerini sağlar”

BitPay kullanıcıları, Google Play Store ve Apple App Store’dan BitPay cüzdan uygulamasının en son sürümünü indirerek bu yeni özelliğe erişebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala