bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.65 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 609.94 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.37 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620047 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647295 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214458 8.48%

Ödeme Hizmetleri Devleri, Kriptoyu Fırsat Olarak Görüyor

odeme hizmetleri devleri kriptoyu firsat olarak goruyor

New York merkezli araştırma şirketi MoffettNathanson müşterilerine bir not paylaştı. MoffettNathanson‘a göre ödeme hizmetleri devleri; Visa, Mastercard ve PayPal‘ın kriptonun yükselişini bir tehdit olarak görmediklerini söyledi.

Ödeme Hizmetleri Devleri, Kripto Hizmetlerini Genişletmek İstiyor

New York merkezli araştırma şirketi MoffettNathanson paylaştığı notta; ödeme hizmetleri şirketleri arasında artan kripto kabulünün altını çiziyor. Aynı zamanda değişen bir ortama uyum sağlama çabalarını vurguluyor. Üç şirket, bu ayın başlarında MoffettNathanson’ın kripto ve Blockchain etkinliğinde konuştu.

odeme hizmetleri devleri kriptoyu firsat olarak goruyor

İlk olarak ödeme devi Visa’nın Kıdemli Başkan Yardımcısı ve küresel fintech başkanı Terry Angelos, MoffettNathanson’a yaptığı açıklamada; Visa’nın kripto cüzdanlarla ortaklıklardan önümüzdeki bir ila iki yıl içinde güçlü bir hacim artışı beklediğini söyledi.

Blockchain ve dijital varlık ürünlerinin EVP’si Raj Dhamodharan ise; Mastercard‘ın kripto borsalarında ve cüzdanlarında sınır ötesi kripto akışlardan yararlandığını ve kriptoyu yeni ürünler oluşturmak için bir fırsat olarak gördüğünü söyledi. Şirket ayrıca, NFT pazarında ilerlemeyi ve ağına kripto para birimleri eklemeyi hedefliyor. Hatırlatmak gerekirse Mastercard, José Mourinho ile bir araya gelerek ilk NFT eserini yayınlamıştı.

Bu arada PayPal ise daha geniş bir kitleye ulaşmak için ilgili girişimlere yatırım yapıyor. Şirketin kripto ve dijital para birimlerinin CTO’su Edwin Aoki, şirketin DeFi ağları ile etkileşime izin vermek istediklerini vurguladı. Ayrıca kullanıcıların kriptoyu dijital cüzdanına güvenli bir şekilde aktarabilmeleri için platformunu açmaya çalıştığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala