bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,699.87 0.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,232.50 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 158.24 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551408 0.72%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50643 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161563 0.84%

Ödeme Devi Visa’nın Bitcoin Ortaklığı Genişlemeye Devam Ediyor

odeme devi visanin bitcoin ortakligi genislemeye devam ediyor 2

Dünyanın en büyük ödeme şirketlerinden birisi olan Visa’nın kripto alanındaki etkinliği artmaya devam ediyor. Bu noktada Visa ve Bitcoin ödül uygulaması olan Fold’un ortaklığı yeni bölgelerde hizmet vermek için genişlemeye devam ediyor.

Visa ve Fold Ortaklığı Genişliyor

Kripto alanında kurulan ortaklıklar genişliyor. Bitcoin (BTC) ödül uygulaması olan Fold ve ödeme devi Visa, devam eden ortaklıklarını büyütmeye devam ediyor. Konu hakkında Fold tarafından yapılan açıklamada, Visa’nın artık Fold’un Kuzey Amerika, Avrupa, Latin Amerika ve Karayipler’deki ön ödemeli borç ve kredi ürünleri için özel ağ ortağı olarak hizmet gösterecek.

odeme devi visanin bitcoin ortakligi genislemeye devam ediyor

Bitcoin’e olan desteğiyle bilinen Fold, bir kredi kartından beklenen ödül seviyelerini andıran, geleneksel ödül puanlarının yerine Bitcoin (BTC) ödülleri sunan bir banka kartını piyasaya sürmek için ödeme devi Visa ile 2020 yılında bir ortaklık kurmuştu. Fold bu hamlesiyle Visa ile ortaklık kuran kripto para borsası Coinbase gibi şirketleri takip etmişti.

Konu hakkında açıklama yapan Fold CEO’su Will Reeves, Bitcoin ödüllü banka kartını kullanıma sunmalarının ardından kullanıcılara 30 milyon doların üzerinde Bitcoin ödülü verdiklerini dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala