bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,441.87 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,564.66 0.32%
bnb
BNB (BNB) $ 582.07 0.92%
solana
Solana (SOL) $ 183.37 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619038 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64579 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217849 16.16%

Octopus Network de İşten Çıkarma Furyasına Katıldı

octopus network de isten cikarma furyasina katildirr

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler, kripto şirketlerini olumsuz etkiliyor. Birçok şirket sektörde kalabilmek için çalışanlarını işten çıkarma kararı alıyor. Son olarak bu akıma katılan isim NEAR Protokolü üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir uygulama zinciri ağı olan Octopus Network oldu. Octopus, 30 üyeden 12’sini oluşturan ekibinin yaklaşık yüzde 40’ını işten çıkarma kararı aldı.

Octopus Network Çalışanlarının Yüzde 40’ını İşten Çıkarıyor

NEAR tabanlı kripto projesi Octopus Network, piyasa koşullarına uyum sağlamak amacıyla personel azaltacak. Ayrıca proje, kalan çalışanlarının maaşında da kesintiye gidecek.

octopus network de isten cikarma furyasina katildirff

 Gelir akışının azaldığı piyasa koşullarında, zorlu şartlara uyum sağlamak isteyen projeler yapılanmaya giriyor. Bunlardan birisi olan Octopus Network, personellerini yüzde 40 oranında azaltma kararı aldı.

Son olarak Octopus Network’ün kurucusu Louis Liu’ya göre daha önceki kripto kışlarını yaşamış olmasına rağmen, bu kış diğerlerinden çok farklı olacağını söyledi. Liu, bu mevcut “kripto kışının en az bir yıl, belki de çok daha uzun süreceğini” tahmin ettiğini söyledi ve “çoğu Web3 girişiminin hayatta kalamayacağını” ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala