bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,212.20 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.15 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 560.84 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 145.01 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505737 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471615 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15368 1.80%

Octagon Networks, Bitcoin (BTC) Kabul Edeceğini Açıkladı

octagon networks bitcoin btc kabul edecegini acikladiw

Kripto para birimleri hemen hemen birçok alanda kabul görmeye ve kullanılmaya başladı. Özellikle kripto paralar popülerlik kazandıkça benimsenmeleri de kolaylaşıyor. Bu kez bir hamle de siber güvenlik şirketi Octagon Networks, atılım yapan ve kripto para birimlerini ticari operasyonlarına entegre eden artan sayıda şirket arasında yer alıyor.

Octagon Networks, Bitcoin (BTC) Kabul Edecek

Finbold‘un haberine göre; Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa ve San Francisco’da faaliyet gösteren bir siber güvenlik şirketi olan Octagon Networks, resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre; tüm bilançosunu Bitcoin’e dönüştürme sürecini tamamladığını duyurdu.

Ayrıca şirket Bitcoin ile ödemeleri kabul etmeye ve Bitcoin kullanımını teşvik etmek için indirim sunmaya başlayacaklarını da söyledi. Octagon Network’ün bloguna göre, bu indirim, hizmetleri için Bitcoin (BTC) ile ödeme yapıldığında yüzde 50’ye ulaşacak.

octagon networks bitcoin btc kabul edecegini acikladia

Şirketin yönetici ortağı Paulos Yibelo, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Birden fazla üçüncü dünya ülkesine dağılmış güvenlik araştırmacıları, mühendisleri ve bilgisayar korsanları olarak, Bitcoin’in insanlığın ilerlemesine devam eden katkılarına her zaman hayran kaldık ve şimdi çalışmalarımızı sınırların ötesine genişletmek için bize kapıyı nasıl açtığını takdir ettik.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala