bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,081.63 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.49 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 540.87 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 138.82 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487459 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443137 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147434 0.77%

NYDIG Kripto Para Yatırımı İçin Yüklü Miktarda Para Topladı

NYDIG Kripto Para Yatirimi Yuklu Miktarda Para Topladi

New York merkezli Digital Investments Group (NYDIG), iki kripto para fonu için 150 milyon dolar topladı.

Birinci NYDIG Dijital Varlıklar Fonu kurumsal yatırımcılardan 50 milyon dolar toplarken, İkinci NYDIG Dijital Varlıklar Fonu ise 100 milyon dolar topladı. Birinci fonun tamamen Bitcoin’e yatırıldığı bildirilirken, ikincinin ne kadarının Bitcoin’e yatırıldığı netleştirilmedi.

Kurumsal Yatırımcılar Sahaya Giriyor

İlk fona isimsiz iki yatırımcı dahil olurken, ikinci büyük fona ise sadece tek bir yatırımcının dahil olduğu bildirildi. Bu durum ise, Bitcoin’in yükselişinde sürekli olarak dile getirilen ve içinde bulunduğu dönemin farklılığını vurgulayan “kurumsal yatırımcının varlığına” işaret ediyor gibi görünüyor.

Bitcoin birkaç hafta önce başladığı yükselişini geçtiğimiz günlerde zirveye taşımıştı. Geçtiğimiz pazartesi günü Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 19.770 dolar seviyesini geride bırakmıştı. Bitcoin yayın saati itibariyle ise, 19.163 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala