bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,212.20 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.15 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 560.84 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 145.01 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505737 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471615 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15368 1.80%

Nusret’in NFT Tweet’i 6 Bin Dolara Alıcı Buldu

nusretin nft tweeti 6 bin dolara alici buldu 2

NFT sektörünün hızla gelişmesi ile beraber birçok ünlü isim bu alandaki çalışmalarına hız kazandırmış durumda. Bunun yanında hayatımıza hızla giren NFT’ler çoğu zaman oldukça büyük fiyatlarda alıcı bulabiliyor. Bu kez et restoranı zinciri sahibi Nusret‘e ait bir tweet’in binlerce dolara satıldı.

Nusret’in Popüler Tweet’i 6 Bin Dolara Satıldı

Ünlü kişiler tarafından sosyal medyada yapılan gönderilerin NFT olarak satılmasına son günlerde sık sık rastlar olduk. Şimdi de Et restoranı zinciri sahibi Nusret’e ait bir tweet’in binlerce dolara satıldı.

nusretin nft tweeti 6 bin dolara alici buldu

Birçok ünlü isim NFT dünyasına adım atmış durumda. Bu kez et restoranı zinciri sahibi Nusret’in 2017 yılında paylaştığı bir tweet’i NFT olarak, 6 bin dolara alıcı buldu.

Elde edilen bilgilere göre Nusret’in 2017 yılında attığı “Ottoman Steak” başlıklı bir tweet’i NFT olarak 6 bin dolara, yani 86 bin Türk lirası karşılığında satıldığı belirtildi. 

Örnek vermek gerekirse geçtiğimiz yıl Türk asıllı iş insanı Sina Estavi, Twitter kurucusu ve eski CEO’su Jack Dorsey tarafından atılan ve platformun ilk gönderisi olan tweet’i tam olarak 2,9 milyon dolara NFT olarak satın almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala