bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,679.06 3.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,086.22 4.14%
bnb
BNB (BNB) $ 553.14 5.03%
solana
Solana (SOL) $ 139.18 7.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501594 3.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456483 4.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152705 2.82%

Nureddin Nebati, Binance’ın CEO’su CZ İle Görüştü

Çiğdem Ceylan’ın sunuculuğuyla haftanın öne çıkan haberleri; Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Bloomberg’in Çince yayın yapan yan kuruluşu Modern Media Company’ye dava açtı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, resmi Twitter hesabı üzerinden Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao ile görüştü. Tüm bunlar ve daha fazlası Kripto Bülten’de.

Kripto Para Dünyasında Neler Oluyor?

Kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Bloomberg’in Çince yayın yapan yan kuruluşu Modern Media Company’ye dava açıyor. 

Dünyanın en prestijli motosiklet yarışı MotoGP‘nin ticari hak sahibi Dorna Sports, Rumen kripto şirketi CryptoDATA ile sponsorluk anlaşması imzaladı. 

Uluslararası Para Fonu IMF, yayınladığı bir raporda, küresel ekonomi için kripto paraların bir tehdit olmadığını, kripto piyasası çöküşlerinin küresel finansal istikrar için endişe oluşturmadığını belirtti.

Siber güvenlik şirketi SonicWall tarafından hazırlanan rapora göre, finans sektöründeki kripto dolandırıcı vakalarının sayısı 2022’nin ilk yarısında yüzde 269 arttı. 

Twitter ve Elon Musk arasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Twitter’dan yapılan son açıklamada, şirketin Elon Musk tarafından satın alınmasının 13 Eylül 2022’de oylanacağını açıkladı. Elon Musk twitter’ı satın almayacağını açıklasa da imzalar atıldığı için süreç devam ediyor.

Orta Afrika Cumhuriyeti, kripto para projesi Sango Coin’in halka açık satışına başladı. Halka açık satış için tahsis edilen token arzının yüzde 5’i ilk 24 saat içinde satıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, resmi Twitter hesabı üzerinden kripto para borsası Binance’ın kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao ile görüştüğünü duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala