bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,070.70 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.39 0.58%
bnb
BNB (BNB) $ 605.26 0.91%
solana
Solana (SOL) $ 154.17 0.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543923 1.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.514938 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158131 1.16%

Nubank, 1 Milyon Kripto Kullanıcısına Ulaştı

nubank kisa surede 1 milyon kripto kullanicisina ulastiad

Brezilya’nın en büyük dijital bankası olan Nubank, kısa süre önce sayıları 53.9 milyonu aşan müşterileri için yeni bir hizmet başlattığını duyurmuştu. Nubank yaptığı yenilikçi çalışmalar ile gündemde kalmayın başarırken; Nubank, hizmeti başlattıktan sadece bir ay sonra ülkede bir milyon kripto para birimi kullanıcısına ulaştığını duyurdu.

Nubank, Bir Ayda 1 Milyon Kripto Kullanıcısına Ulaştı

Nubank, kripto platformunu Haziran ayında kullanıcılarına sunduktan sonra, bir yıl içinde 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedefliyordu. Ancak bu, yalnızca bir ay içerisinde gerçekleşti. NeoFeed’in bildirdiğine göre Nubank’ın CEO’su ve kurucu ortağı David Vélez, devam eden düşüş göz önüne alındığında bir yıl içinde hedefe ulaşmayı beklediklerini belirterek kilometre taşını doğruladı.

nubank kisa surede 1 milyon kripto kullanicisina ulastiadd

Nubank’ın CEO’su ve kurucu ortağı David Vélez konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Hızdan çok etkilendik. Bu, bir yıllık operasyon için bir hedefti ve buna üç haftada ulaştık.

Nucripto adlı kripto hizmeti bu yıl Mayıs ayında 46,5 milyon Nubank kullanıcısına sunuldu. Platform aracılığıyla müşteriler, Paxos’un altyapısı tarafından sağlanan bir kripto ticareti ve saklama hizmeti aracılığıyla Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) satın alabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala