bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,526.48 3.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,990.80 2.88%
bnb
BNB (BNB) $ 550.55 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 130.85 5.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.491021 1.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442709 2.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143955 8.12%

Northzone’dan 1 Milyar Euroluk Fon: Kriptoyu da Kapsıyor

Northzonedan 1 Milyar Dolarlik Fon Kriptoyu da Kapsiyor

Oyun, bankacılık, finans ve teknoloji sektörü, belki de yatırım şirketlerinin en gözde sektörleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Bu noktada bu yatırımları fazlasıyla geri alabilen yatırımcıların son dönemde yeni bir gözdesi daha var. Biraz önce saydığımız diğer bütün sektörler ile yakın ilişikisi olan Web3, yatırımcıların yeni gözdesi olmuş durumda. Son olarak İngiliz yatırım şirketi Northzone da bu ilgiye dayanarak 1 milyar euroluk yatırım fonunu duyurdu.

Northzonedan 1 Milyar Dolarlik Fon Kriptoyu da Kapsiyor

Northzone’dan 1 Milyar Euroluk Fon, Kripto ve Fintech Startup’larını Hedefliyor

Avrupa merkezli yatırım şirketi Northzone, bugüne kadarki en büyük miktarı olan 1 milyar euroluk yeni bir fon başlattığını duyurdu. Şirket bu yeni fonu ile birlikte startup’ları tohum yatırımlarından halka arza kadar değişen aşamalarda destekleyecek ve 1 milyon ila 40 milyon dolar arasında çekler yazacak.

Şirket tarafından yapılan basın duyurusunda fonun yılda 7.500 anlaşmaya destek sağlayacağı öngörülürken, bunun Avrupa pazarının yaklaşık yüzde 85 ​​ila yüzde 90’ına tekabül ettiği iddia ediliyor. Şirket yeni fonu hakkında yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi:

“Bugüne kadarki en büyük yatırım fonumuzu duyurmaktan gurur duyuyoruz: Yeni nesil, fark yaratan şirketlere yatırım yapmak için 1 milyar euroluk dev bir fon. Küresel iklim krizi ile sosyal, makroekonomik ve politik belirsizlik arasında, teknolojik inovasyonun gerçek toplumsal büyüme sağlayan gümüş astar olmaya devam edeceğine inanıyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala