bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,238.82 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,559.28 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 608.72 4.00%
solana
Solana (SOL) $ 186.20 1.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617779 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644658 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215318 9.80%

Nium, Stellar Development Foundation ile İş Birliği Yapıyor

nium stellar development foundation ile is birligi yapiyordf

Son dönemde kripto para sektöründe birçok şirket bu alandaki çalışmalarını ilerletmek için iş biliği yapmaya başladı. Son olarak, bu alandaki faaliyetlerini genişletmek isteyen şirketler Nium ve Stellar Development Foundation oldu.

Nium, Stellar Development Foundation ile El Sıkıştı

Nium, dün dünya çapında 190 ülkede ödeme yapılmasını sağlamak için Stellar Development Foundation ile bir iş birliği yaptığını duyurdu. Söz konusu açıklama, Stellar’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Yeni ortaklık ile beraber hızlı ve verimli ödeme altyapıları aracılığıyla farklı ülkelerdeki işletmelerin işi kolaylaşacak. Ayrıca bu iş birliği sayesinde Nium, bir dizi ödeme hizmeti aracılığıyla Stellar ağındaki müşterilere yardımcı olabilecek.

Stellar Development Foundation CEO’su ve İcra Direktörü Denelle Dixon konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu entegrasyon, Blockchain destekli sınır ötesi ödeme çözümlerinin mevcut finansal sisteme getirdiği değeri gerçekten eve götürüyor. SDF’de her zaman haritayı doldurmak ve ağı dünyanın daha fazlasına bağlamak için çalışıyoruz. Nium ile birlikte, Stellar ağının erişimini bu kadar önemli ölçüde genişletmekten heyecan duyuyoruz.

Ayrıca Dixon, ortaklığın sınır ötesi ödemelerde blockchain teknolojisinin benimsenmesini artıracağını da söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala