bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

Nisan Ayında Yapılan Ticari Marka Başvuruları

nisan ayinda yapilan ticari marka basvurulari

NFT ve metaverse kavramlarının hızla gelişmesi ile bu alana yapılan yatırımlar da artmaya başladı. Bu artış ile beraber birçok ünlü marka metaverse ve NFT dünyasında yerini almak için çalışmalarını hızlandırdı. Peki Nisan ayında hangi şirket metaverse ve NFT ticari marka başvurularında bulundu? Birlikte inceleyelim.

1-Kargo Şirketi UPS, Metaverse Odaklı Marka Başvurusunda Bulundu

Ticari marka avukatı Josh Gerben’e göre, UPS’in Metaverse teklifi, bir paket göndermeyi içeren bir oyun deneyiminin parçası olacak. Gerben, Roblox’un sanal marka aktivasyonlarına dikkat çekerek sıradaki UPS’in olabileceğini öne sürdü.

Kargo Şirketi UPS Metaverse Odakli Marka Başvurusunda Bulundu 844x475 1

Çevrimiçi oyun platformu, Metaverse marka aktivasyonları oluşturmak için geliştiricileri marka ortaklarıyla birleştirir. Markalar ayrıca aracı olmadan doğrudan geliştiricilerle etkileşime girebilir.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

2-David Beckham, NFT ve Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu Yaptı

NFT ve metaverse ticari marka avukatı Mike Kondoudis, bu kez efsanevi futbolcu David Beckham‘ın ticari marka başvurularını resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

nisan ayinda yapilan ticari marka basvurulari 2

Genel olarak ticari marka başvurularını paylaşan NFT ve metaverse ticari marka avukatı Mike Kondoudis, bu kez efsanevi futbolcu David Beckham‘ın ticari marka başvurularını resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

3-ABD Hava Kuvvetleri (USAF), Metaverse Ticari Marka Başvurusu Yaptı

Metaverse ticari marka avukatı Michael Kondoudis tarafından yapılan bir paylaşıma göre; ABD Hava Kuvvetleri (USAF) SPACEVERSE adlı “güvenli dijital metaverse” için ticari marka başvurusunda bulundu.

nisan ayinda yapilan ticari marka basvurulari 3

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) yapılan başvuru, SPACEVERSE’i “karasal ve uzaysal fiziksel ve dijital gerçeklikleri birleştiren ve sentetik ve simüle edilmiş genişletilmiş gerçeklik (XR) sağlayan güvenli bir dijital metaverse” olarak tanımlanıyor.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

4-Mastercard, NFT ve Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu Yaptı

Son olarak ödeme devi Mastercard, Mastercard’ı, “Çevreler” logosunu ve “Paha biçilmez” sloganını kaydetmek için on beş yeni ticari marka başvurusunda bulundu.

nisan ayinda yapilan ticari marka basvurulari 4

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala