bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,068.04 2.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,573.39 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 583.43 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 186.35 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621996 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653156 2.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216051 14.67%

Nike Yeni Marka Başvurusu ile Metaverse Planını Genişletiyor

Nike Yeni Marka Basvurusu ile Metaverse Planini Genisletiyor

Metaverse ve NFT‘ler söz konusu olduğunda en aktif şirketlerden biri olan Nike, yeni bir marka başvurusu ile çalışmalarınızı hızlandırdığının sinyalini verdi. Daha öncesinde de birçok ticari marka başvurusunda bulunan şirket, bu sefer de .Swoosh adlı platformu için başvuruda bulundu.

Nike Yeni Marka Başvurusu ile Metaverse Planını Genişletiyor: .SMOOSH

Metaverse ve NFT ürünler söz konusu olduğunda Nike ilk akla gelen giyim şirketlerinden biri. Nike‘ın bir süredir üzerinde çalıştığı NFT destekli ayakkabılar, metaverse projesi, şirkete 185 milyon doların üzerinde gelir sağladı. Bu noktada NFT ve metaverse’ü iyi bir strateji ile değerlendiren şirket çalışmalarına devam ediyor.

Şirketin son olarak yaptığı ticari marka başvurusu .SMOOSH olarak kaydettirilen yeni bir platform. Platformun kapsamında ise sanal ayakkabılar, giysiler, spor malzemeleri ve kripto ürünleri yer alıyor. Henüz platform hakkında detaylara yer verilmese de bu başvurunun diğer ürünler ile entegre bir şekilde piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Diğer taraftan şirketin NFT ve metaverse alanındaki rakiplerinin günden üne arttığını düşündüğümüzde bu tarz adımları atması oldukça normal karşılanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala