bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,898.12 3.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.22 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 611.61 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.04 7.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522915 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469157 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149753 7.03%

Nifty Gateway Kurucuları, Gemini’den Ayrılıyor

nifty gateway kuruculari geminiden ayriliyor

Kripto para borsası Gemini’nin sahibi olduğu NFT platformu Nifty Gateway‘in kurucu ortakları Duncan ve Griffin Cock Foster, şirketteki sorunlar nedeniyle ayrılma kararı aldı. Duncan Foster, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında 4 yıl sonra Gemini’den ayrılmaya karar verdiklerini duyurdu. Açıklamada, “Bu, inanılmaz bir yolculuktu. Griffin ve ben, başka bir şirket kurmak istiyoruz” ifadeleri kullanıldı. Winklevoss’lar gibi tek yumurta ikizi olan Foster kardeşler, Gemini‘deki son günlerinin ne zaman olacağını bilmediklerini de belirtti.

nifty gateway kuruculari geminiden ayriliyor2

Nifty Gateway Kurucularından Ayrılık Kararı

Nifty Gateway’in kurucu ortakları Duncan ve Griffin Cock Foster, zor günler geçiren Gemini’den ayrılmaya karar verdi. Gemini‘nin geçen günlerde açıkladığı yüzde 10’luk işten çıkarma kararı Nifty Gateway çalışanlarını etkilemişti. Griffin, zorlu piyasa koşulları nedeniyle bazı çalışanlarla yolların ayrıldığını açıklamıştı. Duncan Foster, resmi olarak ayrılığın gerçekleşmesinin ardından Nifty Gateway’in teknik liderliğini Eddie Ma’nın alacağını duyurdu. Şirketin teknoloji dışı liderliğini ise Tara Harris yapacak.

Zor dönemlerden geçen Gemini, 2019 yılında Nifty Gateway’i satın almıştı. Gemini’nin Genesis ile yaşadığı gerilim bir süredir kripto dünyasında önemli bir yer tutuyordu. İflas koruma başvurusu yapan Genesis’in para çekme işlemlerini durdurması Gemini’yi zor durumda bırakmıştı. Bu durumdan dolayı Gemini de Earn programında para çekim işlemleri askıya almıştı. Gemini, Genesis’in 766 milyon dolar ile en büyük alacaklısı konumunda bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala