bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,370.25 3.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.10 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 608.08 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 147.61 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525857 4.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477096 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151553 6.58%

NHL Takımı, NFT Platformu Sweet ile Anlaşma Yaptı

nhl takimi nft platformu sweet ile anlasma yaptidf

NFT sektörü her alanda öne çıkmaya başladı. Son olarak Ulusal Hokey Ligi’nden (NHL) bir hamle geldi. Ulusal Hokey Ligi (NHL), bir NFT koleksiyonu başlatmak için NFT platformu Sweet ile uzun süreli bir ortaklık imzaladı.

NHL, NFT Koleksiyonu Başlatmak için Sweet ile Ortak Oldu

Ulusal Hokey Ligi (NHL), kendi NFT pazar yerini ve NFT koleksiyonları oluşturmak için NFT platformu Sweet ile ortaklık kurdu. NHL söz konusu bu ortaklık ile beraber ligin 2022- 2023 sezonunda daha önce hiç yayınlanmayan video anlarını içeren NFT’leri yayınlamayı hedefliyor.

nhl takimi nft platformu sweet ile anlasma yaptifgg

Bunun yanında NFT koleksiyonları, en son video anlarının yanı sıra arşiv anlarını da içerecek. Koleksiyon, diğerleri arasında Wayne Gretzky, Tie Domi, Sidney Crosby ve Mario Lemieux gibi geçmiş ve mevcut NHL oyuncularını içerecek.

NHL’nin küresel ortaklıklardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı David Lehanski, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Gerçekten harika, harika bir tasarıma sahip, bu koleksiyon değeri olan NFT’ler ve dijital koleksiyonlar oluşturmak kesinlikle önemli. Ancak bunun ötesinde faydanın ne olduğunu ve [dijital koleksiyonların] daha geniş hayran deneyimine nasıl dahil olduğunu da düşünüyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala