bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,132.18 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.13 0.39%
bnb
BNB (BNB) $ 561.71 1.66%
solana
Solana (SOL) $ 144.09 1.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514707 4.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.493883 9.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15555 2.95%

NFT ve Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvuruları Yapan Şirketler

nft ve metaverse odakli ticari marka basvurulari yapan sirketlera

NFT ve metaverse kavramlarının hızla gelişmesi ile bu alana yapılan yatırımlar da artmaya başladı. Bilindiği üzere birçok ünlü marka metaverse ve NFT dünyasında yerini almak için çalışmalarını hızlandırdı. Peki hangi şirket metaverse ve NFT marka başvurularında bulundu? Birlikte inceleyelim.

Real Madrid ve Barcelona’dan Metaverse için Ticari Marka Başvurusu

Son zamanlarda NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvuruları artış göstermeye başladı. Bu kez iki İspanyol futbol kulübü olan Real Madrid ve Barcelona, ​​kripto para birimi işlemlerini ve metaverse tekliflerini kapsayan bir ticari marka tescil ettirmek için güçlerini birleştirdi.

nft ve metaverse odakli ticari marka basvurulari yapan sirketleradf

Formula 1, Kripto ile İlgili Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

Formula 1, Kasım 2023’te gerçekleşmesi beklenen Las Vegas Grand Prix etkinliği için NFT ve kripto ile ilgili iki ticari marka başvurusunda bulundu.

nft ve metaverse odakli ticari marka basvurulari yapan sirketlera 1

Sony Music, NFT Odaklı Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

Sony MusicNFT destekli medya, müzik ve podcast prodüksiyonunda kullanılmak üzere Columbia Records’un logosu için ticari marka başvurusunda bulundu. 

nft ve metaverse odakli ticari marka basvurulari yapan sirketleras

Şunu belirtelim, bu, Sony Music’in NFT’ler ile ilgili attığı ilk adım değil. Bu yılın başlarında, Solana merkezli müzik NFT pazarı Snowcrash, hem Sony hem de Universal Music Group ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

Hermes Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

İlk başta Fransız modaevi olarak kurulan Hermes, NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusunda bulundu. Hermes, 26 Ağustos’ta Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) metaverse odaklı başvuru yaptı.

nft ve metaverse odakli ticari marka basvurulari yapan sirketlerdgg

Hermes’in başvurusu lisanslı ticari marka avukatı Michael Kondoudis tarafından 31 Ağustos’ta bir tweet aracılığıyla duyuruldu.

LG, NFT Odaklı Ticari Marka Başvurusu Yaptı

Elektronik devi LG, LG ART LAB için metaverse ve NFT odaklı ticari marka başvurusunda bulundu. Lisanslı ticari marka avukatı Michael Kondoudis Twitter hesabı üzerinden LG’nin yeni TV yazılımında NFT desteği sunmayı amaçlayan LG ART LAB için 14 Temmuz’da ticari marka başvurusunda bulunduğunu bildirdi.

lg hedera aginda nft platformunu piyasaya suruyortf 1

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala