bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,212.20 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.15 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 560.84 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 145.01 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505737 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471615 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15368 1.80%

NFT Sektöründe Neler Yaşandı? (4-11 Mart)

bitcoin toplulugunda nft tartismasi2

Kripto sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Yuga Labs’ın Bitcoin NFT Koleksiyonu İçin Tarih Verildi

Popüler NFT içerik oluşturucusu Yuga Labs, kısa bir süre önce yeni NFT koleksiyonu olan TwelveFold’un duyurusunu yapmıştı. Yuga Labs’ın yeni NFT koleksiyonu olan TwelveFold, şirketin diğer popüler NFT koleksiyonlarının aksine Bitcoin NFT koleksiyonu olarak karşımıza çıktı. Yuga Labs, Bitcoin NFT koleksiyonu TwelveFold’un açık arttırmaya ne zaman çıkacağını açıkladı.

Hermes, MetaBirkin NFT’lerinin Satışını Durdurmak İstiyor

Reuters haberine göre Hermès, bir federal mahkemeden, popüler Birkin çantasına dayanan NFT’lerin satışının engellenmesini talep etti. Geçtiğimiz ay bir New York jürisi, dijital sanatçı Mason Rothschild’in Birkin çantalarına dayanan “MetaBirkin” NFT’lerini tanıtıp satışını gerçekleştirirken, Hermès’in fikri mülkiyet haklarını ihlal ettiğine karar vermişti. Bununla birlikte Rothschild’ın 133.000 dolar tazminat ödemesi emredilmişti.

Gordon Ramsay’in NFT’leri Metaverse’e Geliyor

Gordon Ramsay, Blockchain’e adım atan son ünlü oldu. Metaverse oyun platformu The Sandbox, Michelin yıldızlı bir şef ve realite yemek programı “Hell’s Kitchen” programının yapımcısı ve sunucusu olan Gordon Ramsay’in kullanıcıların daha sonra basım işlemi gerçekleştirebileceği, avatarları NFT’lere dönüştürdüğünü ve NFT’leri metaverse’e getireceğini belirtti. Konu hakkında kısa bir süre önce The Sandbox’ın Twitter hesabı üzerinden toplamda 2.333 Gordon Ramsay NFT’sinin olacağı açıklanmıştı.

Amazon, NFT Pazaryeri için Hazırlanıyor mu?

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Amazon‘un NFT girişimi başlatmak için kolları sıvadığı haberleri hızla yayıldı CoinGape’in haberine göre, bu hamle için tarih 24 Nisan olarak belirlenmişti. Cointelegraph Türkiye’nin haberine göre; Amazon tarafından yapılan açıklamada ortaya çıkan tarihin reddedilmemesiyle birlikte, henüz resmi bir doğrulama da olmadığını söyleyebiliriz.

Binance NFT Pazaryerine Polygon Desteği

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı açıklamalar ve çalışmalar ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Çıkan son habere göre Binance, NFT pazaryeri Polygon ağının, NFT ekosistemini daha da genişleterek desteklenen zincirler listesine eklendiğini duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala