bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,280.10 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,598.40 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 587.16 2.08%
solana
Solana (SOL) $ 187.48 1.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62249 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654409 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220084 18.86%

NFT Sektöründe Neler Yaşandı?

nft arastirmasi yuzde 74u statu pesinde12

NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Birleşik Krallık Hazinesi’nden Beklenmedik NFT Kararı

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, ilk olarak Nisan 2022’de çevrimiçi ticaretinin yapılabileceği bir “Britanya için NFT” oluşturulması talimatını vermişti. Projenin hangi aşamada olduğu merak edilirken bugün Birleşik Krallık Hazinesi’nden yeni bir açıklama geldi. Birleşik Krallık Hazinesi, Kraliyet Darphanesi ile yaptığı istişarenin ardından “lansmana devam etmediğini” açıkladı.

Anket: Türkiye NFT Kavramı Hakkında Bilgi Sahibi

NFT kavramı hızlı bir şekilde benimsenmeye devam ediyor. Son olarak Kaspersky, bireylerin blok zinciri aracılığıyla tokenize edilen dijital varlıklar hakkında ne düşündüğünü ortaya koymak için bir araştırma yaptı. Yapılan ankete göre; Türkiye’den katılanların yüzde 70’i NFT kavramı hakkında bilgi sahibi olduğunu söyledi.

Unstoppable Domains Cephesinden, Yapay Zekâ Destekli Avatar Hamlesi

Web3 alanında hizmet gösteren alan adı sağlayıcısı Unstoppable Domains, web3 alanında genişlemesine devam ediyor. Unstoppable Domains son olarak Polygon Blockchain ağında NFT olarak kullanılabilen yapay zekâ (AI) avatarları kullanıma sundu.

Amazon’un NFT Planları Bir Mail’de Ortaya Çıktı

CoinDesk’in haberine göre, CoinDesk’in küresel politika ve düzenleme yönetici editörü Nikhilesh De, resmi bir Amazon hesabından e-ticaret platformunda dijital token’lerin ve bir galerinin varlığını doğrulayan bir e-posta aldı. Habere göre söz konusu e-posta, bir Amazon Prime Video kanal aboneliğinin otomatik olarak yenilenmesinden sonra bir onay olarak Nikhilesh De’ye gönderildi. Haberde ayrıca Nikhilesh De’nin bir NFT satın almadığı ve platformun NFT entegrasyonu hakkında önceden bilgisinin olmadığı belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:
btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala