bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

NFT Sektöründe Neler Yaşandı (18-25 Şubat)

friendsies nft gelistiricileri ortaya cikan iddialara yanit verdiDVDFGBG

Kripto sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim. Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (18-25 Şubat)

GQ Magazine, İlk NFT Koleksiyonunu Başlatacak

NFT sektörü hızlı bir şekilde gelişme kaydederken, birçok alan NFT sektöründe yerini almaya çalışıyor. Çıkan son haberlere göre; Erkek moda dergisi GQ, sahiplerine bir dergi aboneliğine, ürünlere ve canlı etkinliklere erişim sağlayan ilk NFT koleksiyonunu yayınlayacağını açıkladı.

Blur CEO’su, OpenSea’yı Engelleme Çağrısında Bulundu

NFT pazar yeri Blur‘un token’ı 24 saatten daha kısa bir süre içinde 500 milyon doların üzerinde işlem hacmine ulaştı. BLUR token, toplam aktivite, ağ hacmi ve platformda yapılan işlemlere bağlı olarak airdrop şeklinde kullanıcılara dağıtıldı. 1 dolara listelenen BLUR, 5 dolara kadar yükselmişti. Çıkan son haberlere göre; Blur’un Pacman olarak bilinen CEO’su, NFT pazar yeri OpenSea’yı engellemeye çağırdı. 

LG Electronics, OLED evo TV’lerde NFT Eserleri Sergiliyor

Teknoloji şirketlerinin NFT endüstrisine olan ilgisi artmaya devam ediyor. Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, yeni nesil televizyon modellerinde NFT eserleri yayınlayacağını açıkladı. Şirket, NFT yayınlama projelerinin OLED evo TV’lerde olacağını belirtti.

Friendsies NFT Geliştiricileri, Ortaya Çıkan İddialara Yanıt Verdi

Kripto para sektöründe son dönemde birçok şirket mevcut piyasa koşullarını gerekçe göstererek kapanma kararı almıştı. Çıkan haberlere göre; Friendsies NFT koleksiyonunun kurucuları, projenin duraklatıldığını duyurduktan sonra 5 milyon dolarlık dolandırıcılığın arkasında oldukları yönündeki suçlamalara yanıt verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:
btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala