bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

NFT Sektöründe Neler Oldu?

google trends verilerine gore nftler popularitesini kaybediyor nVP0

Kripto sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Yuga Labs Kurucu Ortağından Kötü Haber

Bored Ape Yacht Club, CryptoPunks, Meebits ve Otherdeed for Otherside gibi popüler NFT koleksiyonlarının oluşturucusu olan Yuga Labs’ın kurucu ortaklarından olan Wylie Aronow, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Premier League, Sorare ile NFT Anlaşması İmzaladı

Fransız girişim Sorare, Premier Lig ile dört yıllık bir lisans ortaklığı imzaladı. İngiliz futbol ligi dünyanın en çok izlenen spor liglerinden biri olduğu için bu şirket için önemli bir hamle oldu.

Coinbase Wallet, NFT Dolandırıcılığına Karşı Güncelleme Aldı

Kripto para borsası Coinbase’in kripto cüzdan uygulaması olan Coinbase Wallet, şirketin yaygın NFT dolandırıcılıklarını önlemeye yardımcı olmak için yaptığı yeni güncelleme ile, kullanıcılarının işlemleri imzalarken hangi eylemleri gerçekleştirdiklerini görsel olarak sunmaları adına işlem ön izlemelerinin eklendiğini belirtti.

Çin’in Hainan Eyaleti, NFT Gözetimini Artıracak

Birçok ülke NFT sektörü ile yakından ilgileniyor. Daha önce kripto sektörüne sert tutumu ile bilinen Çin özellikle NFT alanındaki çalışmaları ile sık sık gündeme geliyor. Çin’in Hainan eyaleti yetkililerin dolandırıcılık, kara para aklama ve yasa dışı bağış toplama riskleri taşıdığını söylediği NFT veya “dijital koleksiyon” üzerindeki gözetimi arttıracağını açıkladı.

eBay, Web3 Alanında Yeni İşe Alımlar Yapmaya Devam Ediyor

Web2 devleri, varlıklarını internetin en yeni yinelemesi olarak öne çıkan Web3 alana yatırım yapmaya devam ediyor. Kısa bir süre öncesine kadar ülkemizde de faaliyet gösteren eBay, NFT pazar yeri satın alımı sonrasında Web3 alanında ilerlemeye devam ediyor. Şirket bu doğrultuda web3 ekibini yeni işe alımlarla güçlendirmek istiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala