bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,180.39 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,948.20 2.10%
bnb
BNB (BNB) $ 536.27 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 133.11 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480987 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435997 3.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143718 3.23%

NFT Platformu OpenSea’den Mobil Uygulama Atağı

Opensea App 1280x720 1

OpenSea resmi YouTube ve Twitter kanalı üzerinden yapılan duyuruda, iOS ve Android mobil uygulamaları tanıtıldı. Bu yeni mobil uygulama ile kullanıcılar, OpenSea profillerine bağlanıp, yeni eserler keşfedebilecekler.

Ek olarak birçok özelliğe sahip uygulamada, profille bağlanma, çalışmaları favorilere kaydetme ve NFT aramalarını kategori, ad, koleksiyon ve sanatçı gibi kriterlere göre filtreleme özelliği de bulunuyor. Kullanıcılar ayrıca NFT koleksiyonlarının istatistiklerini görüntüleyebiliyor ve özel sürümlere bağlantılar alabiliyor.

OpenSea’nin mobil uygulamayı, platformun Ürün Başkanı Nate Chastain‘in içeriden bilgi kullanarak ticaret yaptığı iddialarının ortaya çıkmasının ardından istifa etmesinin istenmesinden bir gün sonra piyasaya sürmesi dikkatlerden kaçmadı.

Frame 180 1024x588 1

OpenSea Mobil Uygulama ile Büyümeyi Hedefliyor

Geçtiğimiz ayda OpenSea, aylık işlem hacminde 1 milyar doları aşan ilk NFT platformu olmuştu.

OpenSea konuyla alakalı web sitesinde şu ifadelere yer verdi:

“Bir mobil uygulama için yapılan istekler artıyordu ve onu hayata geçirmek için çok çalıştık. NFT’leri herkes için daha erişilebilir kılmak, OpenSea’deki temel görevlerimizden biridir ve bunun heyecan verici bir yönde atılmış büyük bir adım olduğuna inanıyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala