bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,706.87 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,240.33 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 606.74 1.47%
solana
Solana (SOL) $ 158.71 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548403 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507368 2.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162101 1.75%

NFT Platformu OpenSea, Dharma Labs’i Satın Aldı

nft platformu opensea dharma labsi satin aldi

Son dönemin en popüler NFT platformları arasında yer alan OpenSea, bünyesine yeni bir şirket daha ekledi. OpenSea, Ethereum odaklı kripto cüzdan şirketi Dharma Labs‘i satın aldığını duyurdu. OpenSea’nin CEO’su Devin Finzer konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada, satın almanın platformun “teknik güvenilirliğini” artıracağını belirtti.

Screen Shot 2022 01 18 at 22.21.49

OpenSea, Dharma Labs’i Bünyesine Katıyor

Dharma Labs, kullanıcılarının dijital varlıklar için lending hizmeti sağlayan ve Dharma Ethereum cüzdanının arkasındaki şirket olarak karşımıza çıkıyor. OpenSea’nin bu satın alımı şirketin operasyonlarını geliştirirken, yapılan yeni satın alım ile birlikte Dharma Labs’ın CEO’su Nadav Hollander, OpenSea’nin yeni baş teknoloji sorumlusu olarak görevine devam edecek.  

Diğer taraftan OpenSea’nin Dharma’yı satın almak için ne kadar harcayacağı ise henüz açıklanmadı. Ancak Axios, bu ayın başlarında anlaşmanın 110 milyon ila 130 milyon dolar aralığında olacağını bildirdiğini hatırlatalım.

OpenSea’nin CEO’su Devin Finzer, konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 “Dharma’daki ekip, dünyanın en yetenekli ve saygın tüketici kripto ekipleri arasında yer alıyor. Ekiplerimiz, NFT‘lerin önümüzdeki yıllarda kriptonun benimsenmesinin kültürel odak noktası olacağı vizyonunu paylaşıyor ve bu vizyon ancak NFT’lerin kullanılması ortalama bir kişi için kolay ve keyifli hale gelirse gerçekleştirilebilir.”

OpenSea Blog sayfası üzerinden bildirilen satın alımın detayları olarak OpenSea’nin 2022 öncelikleri de paylaşıldı. Bu öncelikler sırasıyla şu şekilde:

1) Büyüyen topluluğun ihtiyaçlarını karşıladıklarından emin olmak için ürün geliştirmeyi hızlandırmak.

2) Güven, güvenlik ve güvenilirlik çalışmalarını genişletmek.

3) NFT’ye anlamlı bir şekilde yatırım yapmak ve Web 3.0 ekosistemini geliştirmek

 4) OpenSea ekibini önemli ölçüde büyütmek.

Son olarak satın alım sonrası Dharma Labs yaptığı ayrı bir açıklamada, uygulamasının önümüzdeki 30 gün içinde kapanacağını ve kullanıcıların 18 Şubat’tan önce cüzdanlarını boşaltmaları gerektiğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala