bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,690.33 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.40 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 616.44 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529711 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473631 1.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152217 1.16%

NFT, Merkeziyetsiz Yapılara Daha Neler Vadedebilir?

NFT Summit İstanbul 2022 kapsamında röportaj yaptığımız isimlerden bir diğeri de Yeti Swap Marketing & BD Advisor Eser Karlık oldu. Eser Karlık ile NFT ve Blockchain teknolojilerini ve bu teknolojilerin geleceği hakkında konuştuk.

Eser Karlık: Daha Yolun Başındayız

Çok uzun zamandır Blockchain teknolojisinin içerisinde olduğunu söyleyen Eser Karlık şöyle konuştu:

Blockchain teknolojisiyle ilgili geleceği yatırım yaptığımızı ve tam olarak o noktada olduğumuzu düşünüyorum. Blockchain teknolojisi için söyleyeceğim en önemli ve tek şey: daha yolun başında olduğumuz. İnsanların bu konuda kısıtlı bir bakış açısı olabilir fakat genel hatlarıyla bu konuları bilenler için bile daha çok yolun başındayız. Daha atılması gereken çok fazla adımın olduğunu düşünüyorum.  

Eser Karlık’a “NFT ve Blockchain teknolojilerinde sizin en çok dikkatinizi çeken şey ne oldu?” sorusunu yönelttik. Karlık ise soruya şu şekilde yanıt verdi:

NFT’lerin özellikle blockchain teknolojisinden ayrışık düşünüldüğünü düşünüyorum. Çünkü daha çok dijital medya objelerine odaklanılmış durumda. Ama blockchain’in temel yapısında gizlilik, şeffaflık var. Bununla birlikte Blockchain’in tam bir güvenlik alanı yarattığını biliyoruz. NFT’ler için bu güvenlik alanları tam kullanıma girmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala