bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

NFT Koleksiyonu Doodles’a 54 Milyon Dolarlık Yatırım

nft koleksiyonu doodlesa 54 milyon dolarlik yatirim

Kripto para piyasası büyürken Türkçesi Nitelikli Fikri Tapu olan NFT‘ler de büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl büyük bir yükseliş gösteren NFT’lere ilgi bu yıl azaldı ancak NFT koleksiyonu Doodles, 54 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Doodles, 704 Milyon Dolarlık Değerlemeye Ulaştı

NFT koleksiyonu Doodles, Seven Seven Six tarafından yönetilen ve 10T Holdings, Acrew Capital ve FTX Ventures’ın katılımıyla gerçekleşen finansman turunda 54 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu. Doodles, böylece 704 milyon dolarlık bir değerlemeye ulaştı.

nft koleksiyonu doodlesa 54 milyon dolarlik yatirim

Bu yatırımla birlikte Doodles, büyüme stratejisini ölçeklendirecek, müzik, kültür ve eğlence endüstrilerindeki girişimler yoluyla para kazanmayı sağlayacak.

Dijital sanatçı Burnt Toast, Web3 öncüleri Evan Keast ve Jordan Castro ile birlikte kurulan ve 10.000 NFT’den oluşan bir koleksiyon olan Doodles, bu yatırımla birlikte şirketini geliştirmeyi ve yeni teknolojilerle büyümeyi planlıyor.

Konuyla ilgili konuşan Seven Seven Six’in kurucu ortağı Katelin Holloway, şunları söyledi:

Doodles’ın NFT’lerin arkasındaki gerçek değeri ortaya çıkararak, içerik oluşturma ve deneyimleme şeklimizin bir sonraki dijital sınırını geliştirdiğine inanıyoruz. Doodles, blokzinciri aracılığıyla hikaye anlatımını yeniden tasarlayarak, etkileşim şeklini değiştiriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala