bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,472.88 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.05 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 588.44 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62243 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64864 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216624 9.90%

NFT Hizmet Platformu Tropee, 5 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

yatirim danismani

Kripto para sektöründe birçok şirket finansman turlarında önemli gelirler elde ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Web3 şirketi Tioga Capital, NFT hizmet platformu Tropee’de 5,1 milyon dolarlık bir başlangıç ​​yatırımına öncülük etti. 

Tropee’e 5 Milyon Dolarlık Yatırım

The Sandbox’tan Sebastien Borget, Exclusible’dan Thibault Launay, Geometry’den Grégoire le Jeune ve OpenSea tarafından satın alınan Gem’in kurucusu Lorens Huculak gibi kripto kurucuları da ağustos’ta sona eren hisse senedi turuna katıldı.

nft hizmet platformu tropee 5 milyon dolarlik yatirim aldiasff 1

Kurucusu François Mahl yaptığı açıklamada web sitesi kullanıcıların bir cüzdan etrafında yollarını bilmeleri gerekeceğini belirtirken, girişimin müşterilerinin nispeten az teknik deneyime sahip bir markanın NFT‘leri etrafında deneyimler oluşturmasına izin verdiğini söyledi. 

François Mahl konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Pek çok insan, topluluk hakkında tutkulu oldukları veya NFT’leri konusunda tutkulu oldukları için değil, hızlı para kazanmak istedikleri için satın alıyordu. Bir sonraki aşama, ister gerçek hayat ister dijital değer olsun, onlardan değer elde etmek için NFT’ler satın almakla ilgili olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala