bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,789.97 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.16 1.43%
bnb
BNB (BNB) $ 584.51 2.56%
solana
Solana (SOL) $ 185.74 1.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619588 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649098 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217631 19.65%

NFL Takımı Tennessee Titans, Bitcoin (BTC) Kabul Edecek

nfl takimi tennessee titans bitcoin btc kabul edecek 2

Kripto para birimleri hemen hemen her alanda boy göstermeye başladı. Özellikle kripto para sektörüne spor dünyasından da oldukça büyük bir ilgi var. Bununla beraber bir haberde Amerikan futbolu takımlarından Tennessee Titans’tan geldi. Tennessee Titans, bugün, bir üçüncü taraf dönüştürme hizmeti aracılığıyla Bitcoin kabul edeceğini duyurdu.

Tennessee Titans, Bitcoin’i Kabul Eden İlk NFL Takımı Oldu

Tennessee Titans bugün, bir üçüncü taraf dönüştürme hizmeti aracılığıyla önemli yatırımlar için Bitcoin (BTC) kabul eden ilk NFL ekibi olduklarını duyurdu. 

nfl takimi tennessee titans bitcoin btc kabul edecek

Söz konusu bu ortaklığın kurulması, taraftarların Titans ve Nissan Stadyumu etkinlikleri ile sezonluk biletler, süitler, PSL’ler ve sponsorluk fırsatları için ödemede Bitcoin sunmasına olanak tanıyacak.

Başlangıçta Tennessee Titans sadece daha büyük satın almalar ve yinelenen ödemeler için Bitcoin’e izin verecek. Ancak ekip tek bilet, ticari mal ve oyun içi yiyecek ve içecek satışlarının satın alınmasına izin vermek için girişimi açmayı planlıyor.

BTC Inc CEO’su ve UTXO Management ortağı David Bailey konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bitcoin yolculuğuna başlarken ve hayranlara yeni bir ödeme yolu sunarken Tennessee Titanlarıyla ortak olmaktan gurur duyuyoruz. 2022, Bitcoin’in kitlesel olarak benimsenmesine ve daha fazla benimsenmesine yardımcı olmak için profesyonel spor takımlarıyla çalışmaya devam ettiğimiz için özel bir yıl. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala