bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,667.33 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.16 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 613.47 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.12 1.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527303 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473118 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152134 0.27%

Nexo’nun Vauld Alımına Karar Vermesi 1 Ay Daha Sürecek

nexonun vauld alimina karar vermesi 1 ay daha surecekhtjrgk

Kısa süre önce Singapur merkezli kripto para borsası Vauld, para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurmuştu. Bu duyurunun ardından kripto borç veren Nexo, Vauld’u potansiyel olarak satın almak için bir süreç başlatmıştı. Elde edilen son bilgilere göre; Nexo’nun potansiyel Vauld alımına karar vermesi bir ay daha sürecek. 

Nexo, Vauld’un Alımına 1 Ay İçinde Karar Verecek

Londra merkezli kripto şirketi Nexo, Vauld’un yüzde 100’üne kadarını satın almayı planlıyor. Vauld kullanıcılarının artık Nexo’dan haber almak için Ekim ayının başına kadar beklemesi gerekecek. 

20

Vauld konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Potansiyel satın almayla ilgili durum tespiti yapmak için Nexo ile daha önce kararlaştırılan 60 günlük münhasırlık süresi, bugünden itibaren 30 gün daha uzatıldı. Bu, çünkü durum tespiti süreci için daha fazla zamana ihtiyaç var.

Nexo, 5 Temmuz’da Vauld’da durum tespiti yapmaya başladı ve kararını vermek için 5 Eylül’e kadar zamanı vardı. Söz konusu uzatma kararı en erken Ekim ayının ilk haftasına kadar hiçbir kararın açıklanmayacağı anlamına geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala