bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,247.21 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.52 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 558.92 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.508542 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473241 3.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155446 2.11%

Nexo ve ChainLink Ortaklıklarını Duyurdu

nexo ve chainlink ortakliklarini duyurdu

Kripto para kredileri platformu Nexo, Ethereum üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir oracle (uzman) ağı olan ChainLink ile bir ortaklık duyurdu.

Nexo (NEXO), dijital varlık sahiplerine varlıklarını korurken anında para erişimi sağlayan, bir kripto para kredileri platformudur. Avrupa fintech şirketi Credissimo tarafından inşa edilen hizmet, 200’den fazla ülkede 45’den fazla fiat para birimini kapsıyor.

Platformun yerel token’ı olan NEXO, daha ucuz kredilere erişmek için kullanılabilir. Platformun iki adet kâr payı şimdiden ödenmiştir. Birinci kâr payı 912.071 dolardı ve 15 Aralık 2018’de dağıtıldı. İkincisi ise 2.409,57 dolardı ve 15 Ağustos 2019’da dağıtıldı. 5 Ağustos 2020’de dağıtılacak bir kâr payı daha var.

Varlığın şu anda listelenmiş piyasa değeri 126,6 milyon ABD dolarıdır ve yaklaşık 0,23 ABD doları karşılığında işlem görmektedir. NEXO piyasa değeri geçtiğimiz ay yüzde 85 oranında arttı.

ChainLink ile yeni ortaklık, Nexo’nun güvenliğini artıracak ve kullanıcı fonlarının daha fazla tutulmasını, daha fazla kredi miktarını ve daha aktif bir OTC masasını sağlayacaktır. ChainLink (LINK), Ethereum (ETH) üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir oracle (uzman) ağıdır. Ağ;  API’ler, veri bildirimleri veya banka ödemeleri gibi zincir dışı veri kaynaklarını zincirdeki akıllı sözleşmelere bağlamak için tasarlanmıştır. LINK haberinin açıklanmasından bu yana Chainlink fiyatı neredeyse yüzde 25 oranında arttı.

ChainLink’in merkezi olmayan oracle ağında hatalı verilerin önlenmesi ve tek oracle güvenlik açıklarının azaltılması için üç yaklaşımı vardır. Ağ üzerinden gönderilen veriler, düğümler arasında çoğunluk oyu ile iyileştirilir ve doğrulanır. Bu da oracle sistemindeki tek bir başarısızlık noktasını önler.

Ağ ayrıca oracle’lar arasında dolaşır ve oracle performansı için bir itibar ve sertifika sistemi sunar. Ayrıca verilerin bütünlüğünü ve gizliliğini korumak için kullanılan donanım bileşenleri de vardır. Donanım, oracle’lar ve akıllı sözleşmeler arasında dayanıklı bir şekilde, özel veri aktarımlarını sağlamak için kullanılır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala