bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,542.90 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.86 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 618.44 5.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.86 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630484 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.661262 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217711 0.63%

Nexo, Vauld ile Görüşmelerini Sonlandırdı

kripto kredi sirketi nexo abdden ayrildi Vf1W1

Kısa süre önce Singapur merkezli kripto para borsası Vauld, para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurmuştu. Bu duyurunun ardından kripto borç veren Nexo, Vauld’u potansiyel olarak satın almak için bir süreç başlatmıştı. Elde edilen son bilgilere göre; Nexo’nun potansiyel Vauld alımına karar vermesi bir ay daha uzatılmıştı. Son olarak potansiyel olarak satın almak için rakip kripto kredi kuruluşu Vauld ile görüşmelerde bulunan kripto kredi kuruluşu Nexo, tartışmaları sonlandırdı.

Nexo, Vauld ile Görüşmelerini Sonlandırma Kararı Aldı

Londra merkezli kripto şirketi Nexo, Vauld’un yüzde 100’üne kadarını satın almayı planladığını açıklamıştı. Son olarak Vauld’un kurucusu ve CEO’su Darshan Bathija tarafından yapılan açıklamaya göre; Nexo ile görüşmelerin sonuç vermediğini açıkladı.

singapur yuksek mahkemesi vaulda uc ay sure verdisd

Darshan Bathija konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

O zamandan beri, mevcut münhasırlık düzenlemelerini sonlandırmak için Nexo ile karşılıklı bir anlaşma sağlamaya çalıştık ve alacaklıların çıkarlarına en iyi şekilde hizmet edecek uygulanabilir bir strateji geliştirmek için kısa listeye alınan fon yöneticileriyle aktif ilişkimizi sürdürüyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala