bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,449.80 0.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,218.12 0.75%
bnb
BNB (BNB) $ 609.05 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 157.19 1.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553331 0.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504835 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160863 0.20%

Nexo, Satın Almalar Konusunda Citigroup ile Birlikte Çalışıyor

nexo satin almalar konusunda citigroup ile birlikte calisiyord

Kripto kredi hizmetleri sunan Nexo, son piyasa düşüşünden etkilenen diğer kripto kredi sağlayıcılarının faaliyetlerini sürdürmek için bankacılık devi Citigroup ile birlikte çalışıyor. Söz konusu bu birlikte çalışma fikri kısa süre önce rakip kredi platformu Celsius Network‘ün müşteri para çekme işlemlerini durdurmasından sonra geldi.

Nexo, Satın Almalar Konusunda Citigroup ile El Ele Verdi

Dün 27 trilyon dolarlık varlığı gözetim altında tutan Citibank, dijital varlıkları saklama faaliyetlerini geliştirmek için İsviçreli kripto para saklama şirketi Metaco‘yu seçtiğin duyurdu. Bu gelişmeler ile beraberinde Nexo da Citigroup ile iş biliğine gitti.

Ayrıca kısa süre önce Celsius para çekme ve transferleri dondurma kararının ardından olası finansman konusunda tavsiye vermesi için Citigroup‘u atamıştı.

nexo satin almalar konusunda citigroup ile birlikte calisiyordf

Nexo’nun kurucu ortağı ve yönetici ortağı Antoni Trenchev, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Birden fazla Wall Street bankası bize ulaştık ve gelişmekte olan sektörümüzü istikrara kavuşturmak için satın alma fırsatlarını resmi olarak araştırmaya karar verdik.

Nexo’dan bu kadar bahsetmişken haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; Nexo’nun yerel tokeni NEXO, 0,677786 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala