bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,690.33 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.40 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 616.44 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529711 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473631 1.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152217 1.16%

Nexo, Rakip Kripto Borç Veren Vauld Satın Alımı Hakkında Açıklama Yaptı

nexo rakip kripto borc veren vauld satin alimi hakkinda aciklama yapti 2

Kripto kredi kuruluşu Nexo’nun gün içinde rakip kripto borç veren Vauld satın alımından vazgeçtiği iddia etmişti. Nexo konu hakkında yeni bir duyuru yaptı.

Nexo’dan Yeni Vauld Duyurusu

Kripto kredi kuruluşu Nexo, Singapur merkezli şirketin satın alınması konusunda rakip kripto borç veren Vauld ile hala görüşmelerde olduğu konusunda ısrarcı davranıyor.

Nexo, sorunlu rakip kripto borç veren Vauld’un potansiyel satın alınmasıyla ilgili görüşmelerin sonlandırıldığına dair haberler hakkında açıklama yaptı. Nexo açıklamasında Vauld’un potansiyel satın alınmasından vazgeçilmediğini belirtti. Şirket, rakip borç veren Vauld’un geleceği hakkındaki kararın eski CEO’sunun değil, firmanın alacaklı komitesinin elinde olduğunu belirtti.

nexo rakip kripto borc veren vauld satin alimi hakkinda aciklama yapti

Vauld’un kurucusu ve CEO’su Darshan Bathija tarafından şirketin alacaklılarına gönderilen mesajda, Nexo ile yapılan görüşmelerin “maalesef meyvelerini vermediği” belirtilmişti. Gönderilen bu mesaj, müzakerelerin başarısız olduğuna dair söylentileri de beraberinde getirmişti.

Haziran ayının başında platformundan para çekme işlemlerini durdurduktan sonra Vauld, ABD iflas kanununun Bölüm 11 iflasına çok benzeyen bir hamleyle, bir Singapur mahkemesinde alacaklılara karşı koruma için başvuruda bulundu. Vauld’un şu anda iflas eden kripto para borsası FTX de dahil olmak üzere alacaklılarına toplamda 402 milyon dolarlık borcu bulunuyordu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala