bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,937.40 2.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,189.46 1.39%
bnb
BNB (BNB) $ 599.71 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 153.42 3.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527993 3.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479575 5.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154282 4.63%

Nexo (NEXO) Nedir?

nexo2

Nexo (NEXO) blockchain teknolojisi üzerine temellendirilmiş yenilikçi bir kredi platformu şeklinde tanımlanabilir. Platform, müşterilerinin kripto paralara dayalı kredi çekmelerine imkan sunuyor. NEXO da platformda kullanılan kripto para olarak biliniyor.

Nexo platformu, kullanıcılarına anlık kripto para kredisi sunan gelişmiş niteliklere sahip ve düzenlenen bir dijital varlık kuruluşudur. Üstelik platformun kullanıcılara sunduğu tek hizmet kredi ile sınırlandırılmamış. Kullanıcıların platform vasıtasıyla varlıklarından günlük kar elde etmeleri, varlılarını diledikleri gibi alıp satabilmeleri de mümkün. Nexo platformu dijital varlık sahiplerini hem geleneksel dünyanın hem de yenilikçi kripto para piyasasının en iyi olanaklarıyla buluşturuyor. Bu olanaklar arasında nakde hızlı bir şekilde erişim ve kripto paralarından kar elde edebilme gibi dikkat çekici seçenekler yer alıyor.

nexo

Nexo projesinin tanıtıcı web sayfasında yer alan ifadelerde platformun dünyadaki en büyük en güvenilir kripto para kredi sağlama kuruluşu olduğu belirtiliyor. Dijital finans sektöründe böylesi teşebbüslerin olması kripto paraların benimsenme oranına da katkı sağlıyor diyebiliriz. Bu sayede yeni kullanıcıların da piyasayla tanışma olanağına sahip olduğu yorumu yapılabilir. Nexo’ya yönelik güncel istatistikler projenin başarıyla gelişimini sürdürdüğünü ispat eder nitelikte. Bu verilere göre Nexo platformu tüm dünyadan bir buçuk milyonun üzerinde kullanıcıya hizmetlerini sunuyor.

Nexo projesinin hedefleri arasında kripto paraların kullanım alanlarını geliştirmek seçeneğinin olduğunu da ifade etmek gerekiyor. Nitekim platform sayesinde tüm dünyadan yaklaşık 2 milyon müşteri, içerisinde kripto paraları da içeren hizmetlere erişti. Nexo’nun yenilikçi kredi platformu, yüksek kaliteli müşteri deneyimini en iyi güvenlik şartlarıyla buluşturuyor. Platformunda 256 bit’lik şifreleme uygulayan Nexo bunun yanı sıra 375 milyon dolarlık bir sigorta imkanıyla da kullanıcılarına hizmet veriyor. Müşterilerin varlıkları,1 soğuk cüzdanlarda bulunan bireysel nitelikli ve çok imzalı cüzdanlarda saklanıyor. Bu da kötü amaçlı kullanıcıların kullanıcı fonlarına erişebilmesini bir hayli zor hale getiriyor. Üstelik kullanıcıların fonlarının saklandığı cüzdanlar resmi denetleme otoritelerince düzenli olarak kontrole tabi tutuluyor.

nexo2

Nexo (NEXO) ne zaman çıktı?

Nexo (NEXO) projesinin kökleri 2018 yılına kadar uzanıyor. Nexo ekibi bu tarihten itibaren dijital varlıklar dünyasına profesyonel çözümler sunma işlevini kendisine bir görev addetmiş diyebiliriz. Ekibin finansal teknolojiler alanında sahip olduğu engin tecrübe platformun temel aldığı blockchain teknolojisiyle bambaşka bir noktaya ulaştı. Nexo platformu binlerce kullanıcının kripto paraların avantajlarını elde etmesini böylece yeni ve daha iyi bir finansal sistemin meydana gelmesini temel gayeleri arasında gösteriyor.

Nexo ekibi 2018 yılında kripto para piyasasına giriş yapmaya karar vermeden önce yaklaşık 30 yıllık bir deneyimle kullanıcılarına kredi ve benzeri finansal hizmetler sunuyordu. Nexo platformu başlatıldığında dünyada henüz bu alanda kredi hizmeti veren bir oluşumun bulunmadığının altı çiziliyor. Bu bağlamda değerlendiridiğinde projenin büyük bir fark yarattığı düşünülebilir. Ekibin sıkı bir şekilde çalışmalarına devam etmesi durumunda sürdürülebilir bir platformun varlığından söz edilebilir. Proje boyunca kat edilen mesafe ve ulaşılan müşteri sayısı bu cümlelerimize kanıt olarak gösterilebilir. İçeriğin hazırlandığı anda projenin web sayfasından elde edilen verilere göre Nexo platformu toplamda 2 milyon kullanıcıya ulaşarak 4 milyar doların üzerinde varlığı yönetmeye devam ediyor.

Nexo (NEXO) Fiyatı Nedir?

Nexo (NEXO) platformunun kendi kripto parası NEXO token olarak biliniyor. Nexo’nun piyasaya toplamda 1 milyar adet arz edileceği belirtildi. Dolaşımdaki NEXO sayısı ise 560 milyon civarında. Bu toplam arz miktarının yarısından biraz fazla. Buna göre piyasaya dolaşımdaki kadar daha NEXO arz edilebileceği çıkarımını yapabiliriz. Arz miktarı kısıtlı para birimleri arasında yer aldığı için NEXO token’lerin eninde sonunda enflasyondan etkilenmeyen bir yapıya sahip olacağı belirtilebilir.

Nexo Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Nexo token 41,34 TL TL’den işlem görüyor. Nexo token fiyatı son 24 saat içerisinde -1.12% değişim gösterdi. Nexo token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 5,637,892 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 709,848,296 dolar seviyesinde.

Nexo Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Nexo Coin $ 1.27 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının Ağustos ayı itibariyle Nexo Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 691 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Nexo yılın en düşük seviyesini ise 18 dolarla belirledi.

nexo3

Nexo (NEXO) Nasıl Çalışmaktadır?

Bir tür kripto para kredi hizmet platformu olan Nexo (NEXO) teknik açıdan güçlü bir yapıya sahip. Platformdan alınan krediler aynı gün ya da ertesi gün içerisinde gerçekleştirilen banka transfer işlemleriyle destekleniyor. Platformun Nexo card adı verilen bir kredi kartı hizmeti de sunduğunu görüyoruz. Bu kartın limiti kullanıcının hesabında tuttuğu kripto varlıklar uyarınca hesaplanıyor. Kullanıcı kredi oranlarını hesaplamada platformun değere göre kredi adlı bir algoritmadan faydalandığı belirtiliyor. Bu yöntem kullanıcının kredi değerlendirmesi gerçekleştiriliyor. Platformda verilen minimum kredi oranı ise 1000 Amerikan dolarına karşılık gelecek miktarda uygulanıyor.

Nexo (NEXO) Nasıl Satın Alınır?

Nexo (NEXO) platformunun token’ini çok sayıda kripto para alım satım platformu aracılığıyla edinmek mümkün. Kripto para piyasasının benimsenme oranı ilerledikçe borsa platformlarının sahip olduğu kullanıcı sayısı da artmaya devam ediyor. Bu durum platformların daha fazla kripto değeri kullanıcılarına sunma arzusunu doğuruyor. Sonuç olarak Nexo gibi kripto varlıklara çok sayıda borsa üzerinden ulaşabilmek mümkün hale geliyor. Kullanıcılarına NEXO token ile işlem yapma olanağı sunan borsalar arasında Huobi Global, UPEX, Hoo ve Bitrue gibi platformlar yer alıyor. Görüldüğü üzere NEXO henüz Binance ya da Coinbase gibi Bittrex gibi dünyanın en büyük borsalarının işlem tahtasına dahil olmamış. Bu durum hakkında farklı yorumlarda bulunmak mümkün.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala