bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,212.20 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.15 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 560.84 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 145.01 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505737 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471615 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15368 1.80%

Nexo, İtalya’da Faaliyet İzni Aldı

nexo italyada faaliyet izni aldi

Nexo genişlemeye devam ediyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamada İtalya’da faaliyet izninin alındığı belirtildi.

Nexo Artık İtalya’da

Şirket tarafından yapılan açıklamada, kripto kredi kuruluşu Nexo’nun İtalya’da “sanal para birimi operatörü” olarak tescil edildiği belirtildi. Bu lisansla birlikte Avrupa merkezli firma olan Nexo, hizmetlerini İtalyan vatandaşlarına sunabilecek.

Söz konusu lisans, ülkenin kayıtlı mali acenteler ve kredi komisyoncuları listelerini yöneten Organismo Agenti e Mediatori tarafından verildi.

Konu hakkında açıklama yapan Nexo’nun kurucu ortağı ve yönetici ortağı Antoni Trenchev, şu ifadeleri kullandı:

İtalya’daki bu tescil, ülkedeki varlığımızı güçlendirmeye ve Avrupa genelinde uyumluluğumuzun sağlamlığını artırmaya yönelik ana planımızın bir parçasıdır.

Son dönemde başta İtalya olmak üzere Avrupa’da pek çok ülke, kripto şirketlerine lisans veriyor. Avrupa Birliği genelinde kripto düzenlemesinde sona yaklaşılırken, Avrupa genelinde kripto şirketlerinin yaygınlaşması da kripto topluluğunu sevindiriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala