bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,449.80 0.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,218.12 0.75%
bnb
BNB (BNB) $ 609.05 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 157.19 1.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553331 0.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504835 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160863 0.20%

Nexo, ABD Müşterileri İçin Faiz Ürününü Durduruyor

nexo abd musterileri icin faiz urununu durduruyor 2

Kripto borç veren Nexo, geçtiğimiz aylarda ABD operasyonlarını sonlandırıp ülkeden çekileceğini açıklamıştı. Nexo söz konusu hizmetlerini sonlandıracağı tarihi açıkladı.

Nexo ABD’de Nisan Ayında Hizmetlerini Sonlandırıyor

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile geçen ay açıklanan anlaşma sonrasında, kripto kredi platformu Nexo, 1 Nisan 2023 tarihinde tüm ABD müşterileri için Faiz Kazanma Ürününü durduracak.

nexo abd musterileri icin faiz urununu durduruyor

Konu hakkında açıklama yapan Nexo, “Paralarınızı çekmeyi 1 Nisan 2023 tarihine kadar uygun bir zamanda planlamaya başlamanızı istiyoruz. Bu durumdan başka hiçbir Nexo ürününün etkilenmeyeceğini belirtmek isteriz. Bununla birlikte ödenmemiş kredisi olan müşterilere kredileri geri ödemeleri ve teminatlandırılmış varlıkları çekmeleri için “yeterli zaman ve bildirim” verilecektir.” ifadelerini kullandı.

Nexo, ilk olarak 2020 yılında ABD’de sunulan perakende kripto varlık ödünç verme ürününün teklifini ve satışını kaydetmediği için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından suçlandıktan sonra 45 milyon dolar ödemeyi kabul etmişti. Son olarak Nexo, eylemin gidişatının “açık düzenleyici çerçevelerin geliştirilmesinin kripto endüstrisini korumanın ve onu güvenli ve uyumlu bir şekilde ana akıma sokmanın en iyi yolu olduğuna olan inancımızı yansıttığını” belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala