bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,967.41 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.38 2.84%
bnb
BNB (BNB) $ 560.44 2.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.28 7.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501547 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467868 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153114 3.69%

Newegg, Shiba Inu (SHIB) Kabul Etmeye Başladı

newegg shiba inu shib kabul etmeye basladi

Kısa bir süre önce elektronik parakendecisi Newegg, ödeme seçenekleri arasına Shiba Inu’yu (SHIB) ekleyeceğini açıklamıştı. Son olarak Twitter üzerinden duyurusunu gerçekleştiren Newegg, Shiba Inu’yu kabul etmeye başladığını duyurdu.

Newegg Ödeme Seçeneklerine Shiba Inu’yu (SHIB) Ekledi

Kısa bir süre önce sizlerle BitPay’in desteklenen satıcılar için Shiba Inu ödemelerini etkinleştirdiğini ve kripto para birimine büyük bir benimseme baskısı sağladığını duyurmuştuk. BitPay ile ortaklaşa yürütülen bu işlem sonrası Newegg de bir süredir planladığı ödeme seçeneğini eklemiş oldu.

2014 yılında ödeme seçeneklerine ilk defa Bitcoin’i (BTC) ekleyen şirket, bu son seçenek ile birlikte toplamlada 12 farklı birimde ödemeleri kabul edecek.

newegg shiba inu shib kabul etmeye basladi 1

Son dönemde birçok platform tarafından listelenen meme kripto para Shiba Inu (SHIB), kurum ve kuruluşlar tarafından desteklenmeye de devam ediyor. AMC ve Newegg gibi küresel ve köklü şirketlerin bu tarz atılımları, kripto sektörüne daha fazla kitlelerin aşina olmasını sağlıyor. Bu da doğal olarak kripto para sektöründe artan bir piyasa hacmine neden oluyor.

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre SHIB’in 0.00003511 dolardan fiyatlandığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala