bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,632.05 4.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.70 5.34%
bnb
BNB (BNB) $ 607.49 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.36 8.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517184 5.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465346 6.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148217 8.30%

New York Belediye Başkanından Önemli Kripto Açıklaması

new york belediye baskanindan onemli kripto aciklamasi

Son dönemde özellikle kripto para madenciliği konusunda katı kurallarıyla gündeme gelen New York, kripto para birimleriyle ilgilenmeye devam ediyor. New York Belediye Başkanı konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

New York, Kripto Merkezi Olmayı Planlıyor

New York belediye başkanı Eric Adams, hala New York’u kripto merkezi yapmaya odaklandığını belirtti. Adams’ın son açıklamaları ise kripto madenciliğiyle ilgili çevresel maliyetleri azaltmak adına eyalet genelindeki çabalar yürütülebileceğini düşündüğünü gösteriyor. Eric Adams konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Destek veren milletvekilleri ve endişeleri olan vekillerle çalışacağım. Bu sayede daha iyi bir buluşma noktasına geleceğimizi düşünüyorum.

PoW madenciliği moratoryumu sadece yeni madencilik operasyonlarını yasaklamakla kalmayacak, aynı zamanda halihazırda eyalette faaliyet gösteren lisansların yenilenmesini de iptal edecek. Eyalette kripto para madencilik şirketleri için lisans yenilemeleri sadece yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanıyorsa verilecek.

new york belediye baskanindan onemli kripto aciklamasi 2

Son olarak Amerika Birleşik Devletleri, ülkeden gelen Bitcoin ağ hash oranının yüzde 37.8 ile ülke bazında Bitcoin madenciliği hash oranı payında lider olmaya devam ediyor.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala