bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,913.12 2.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.11 1.66%
bnb
BNB (BNB) $ 557.80 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 142.37 1.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518754 3.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152726 0.43%

New York Belediye Başkanı NYCCoin’i Destekliyor

new york belediye baskani nyccoini destekliyor

New York’un yeni belediye başkanı Eric Adams, Twitter üzerinden Citycoin kapsamındaki NYCCoin programına destek verdi. Adams tweetinde “Sizi Web 3’ün küresel yuvasına davet etmekten mutluluk duyuyoruz! Şehrimizi ileriye taşımak için teknolojiye ve yeniliğe güveniyoruz” dedi.

New York Belediye Başkanından NYCcoin’e Destek

CityCoin, NYCcoin’in herkes tarafından çıkarılabileceğini ve kullanıcıların Stacks protokolü aracılığıyla kripto kazanmalarına izin vereceğini açıkladı. Ek olarak CityCoin, New York şehrini desteklemeyi hedeflediğini ve token’ları çıkarmak için harcanan fonların yüzde 30’unu belediye yönetimi veya Belediye Başkanı Fonu için ayrılmış bir kripto cüzdanına bağışlayacağını açıkladı.

eric adams new yorkta okullarda kripto ogretilmeli 2

Adams, 2 Kasım seçimlerini kazanarak gündeme gelmişti. Yeni başkanın 1 Ocak’ta göreve başlaması bekleniyor.

Eric Adams, sıkı bir Blockchain ve Bitcoin destekçisi olarak biliniyor. Kısa bir süre önce sizlere Adams’ın Blockchain’in okullarda ders olarak verilmesi gerektiğini söylediği haberini aktarmıştık.

Ek olarak Adams, yaptığı açıklamalarda New York’un bir Bitcoin merkezi olacağına inandığını da belirtmiş ve kripto dünyasında gözlerin üzerine çekmişti.

Gelecek başkanın NYCCoin ile nasıl bir proje yürüteceği ise henüz bilinmiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala