bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

New York Başsavcısı Letitia James’ten Kripto Yatırımcılarına Çağrı

new york bassavcisi letitia jamesten kripto yatirimcilarina cagriad

Kripto para piyasasındaki düşüşün birçok yatırımcıyı etkilemesinin ardından konu ile ilgili alanında uzman isimler değerlendirmede bulunmaya başladı. Bu kez kripto para birimleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan isim New York Başsavcısı Letitia James oldu. Letitia James, kripto yatırımcılarına çağrıda bulundu.

Letitia JamesKripto Yatırımcılarına Çağrıda Bulundu

New York Başsavcısı Letitia James bugün, kripto para piyasasındaki düşüşten etkilenen New Yorkluları ofisiyle iletişime geçmeye çağıran bir yatırımcı uyarısı yayınladı. Hatırlatmak gerekirse Letitia James kısa süre önce kripto para birimleriyle ilgili çeşitli riskleri vurgulamak için yatırımcılara bir yatırımcı uyarısı da yayınlamıştı.

Başsavcı James konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Kripto para piyasasındaki son türbülans ve önemli kayıplar endişe verici. Yatırımcılara kripto para birimlerinde büyük getiri sözü verildi, ancak bunun yerine zor kazanılan paralarını kaybetti. Kripto platformları tarafından aldatıldığına inanan herhangi bir New Yorkluyu ofisimle iletişime geçmeye çağırıyorum ve kripto şirketlerindeki kötü davranışlara tanık olabilecek çalışanları ihbarcı şikayetinde bulunmaya teşvik ediyorum.

James, kripto para piyasasının geçen ay hem köklü kripto para birimlerini hem de yeni projeleri etkileyen büyük bir düzeltme yaşadığını da belirtti. Bunun yanında kripto para birimlerinin piyasa katılımcıları için kazançtan çok acı getirebileceği konusunda uyarıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala