bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,690.33 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.40 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 616.44 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529711 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473631 1.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152217 1.16%

NEAR, Güney Kore’de Web3 Merkezi Kuruyor

near guney korede web3 merkezi kuruyorsdd

Web3 teknolojisi birçok ülke yakından ilgileniyor. Son olarak çıkan haberlere göre; layer 1 Blockchain NEAR Protokolünü yöneten kar amacı gütmeyen kuruluş NEAR Vakfı, Güney Kore’de Web3 merkezi kuracağını açıkladı.

NEAR, Güney Kore’de Web3 Merkezi Kurduğunu Açıkladı

NEAR Vakfı, bugün yaptığı açıklamada, Kore ve Asya’daki Blockchain projelerine olan bağlılığını genişletmek için Güney Kore’de bir Web3 merkezi kurduğunu duyurdu.

vnear guney korede web3 merkezi kuruyor

NEAR Vakfı’nın yeni Kore merkezi, basın açıklamasına göre, Web3 oyunlarına özel olarak odaklanarak yerel Blockchain projelerini ve profesyonellerini NEAR Protokolüne çekmeyi hedefliyor.

NEAR‘ın yeni girişimi, geliştirici ve yatırımcı buluşmaları, hackathonlar gibi ve üniversitelerde Blockchain ve Web3 topluluklarını destekleyerek Kore’deki Blockchain topluluğunun büyümesini teşvik etmek için etkinlikler düzenleyecek.

FTX Ventures, Coinbase Ventures ve Hashed gibi önde gelen risk sermayesi şirketlerinden yatırım çekti ve ekosistem büyümesini hızlandırmak için yaklaşık 800 milyon dolara değerinde bir fon işletiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala