bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Near Foundation, 150 Milyon Dolar Yatırım Aldı

near foundation 150 milyon dolar yatirim aldi

Kripto dünyası tüm hızıyla gelişirken, şirketler kripto şirketlerine olan yatırımlarını artırmaya devam ediyor. Son olarak NEAR Protocol‘ün arkasındaki ekip Near Foundation, 150 milyon dolarlık bir finansman turunun kapatıldığını açıkladı.

Ek olarak Three Arrows Capital, Mechanism Capital, Dragonfly Capital, Andreessen Horowitz, Jump, Alameda, Zee Prime ve Amber Group dahil olmak üzere büyük kripto odaklı fonların katılımıyla gerçekleşen özel token satışına öncülük etti.

NEAR

Near Foundation 150 Milyon Dolarlık Yatırım ile Operasyonları Genişletecek

Kullanıcıların internet üzerinden kullanabilecekleri merkeziyetsiz uygulamalar oluşturulmasına imkan veren Near Protocol, iki hafta süren finansman turunu kapattı. Diğer taraftan NEAR token fiyatının bir aylık zaman ağırlıklı ortalama fiyatta (TWAP) fiyatlandırılması dışında herhangi bir detay verilmedi.

Near Protocol hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayarak rehberimize ulaşabilirsiniz.

Dragonfly Genel Ortağı Ashwin Ramachandran, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Near, teknoloji açısından şimdiye kadar harika bir iş çıkardı. bundan sonra da mevcut teknolojik yenilik seviyelerini yansıtan bir geliştirici, kullanıcı, ekosistem benimseme düzeyine ulaşmalarına yardımcı olmak istiyoruz”

Ek olarak Near, DeFi hibelerine ve likidite madenciliğine ayrılan 350 milyon dolar ile ayın ilerleyen saatlerinde 800 milyon dolarlık bir ekosistem fonu duyurmuştu.

Near’ın Kurucu Ortağı Illia Polosukhin ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Önceden ekosistemi çekmeniz gerektiği hissi vardı, ancak şimdi ekosistem sizi çekiyor. Şimdi DeFi para legolarının ortaya çıkma zamanı”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala