bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,706.94 2.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.34 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 580.57 1.53%
solana
Solana (SOL) $ 186.65 1.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626758 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648772 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222373 20.29%

Nasdaq, Kurumsal Kripto Saklama Hizmeti Başlatacak

nasdaq kurumsal kripto saklama hizmeti baslatacakadd

Son dönemde kripto para sektöründe birçok kurum kripto hizmetlerine ağırlık vermeye başladı. Son olarak elde edilen son bilgilere göre hisse senedi borsası Nasdaq, kurumsal kripto saklama hizmetine geçmeyi planlıyor. 

Nasdaq’dan Kripto Saklama Hizmeti

Nasdaq, çeşitli kaynaklara göre kripto gözetimine geçmeyi planlıyor. Söz konusu hareket, kripto para birimlerinin ticaretini kolaylaştırmak yerine kripto alanında bir hizmet sağlayıcı olmak istiyor. Söz konusu bu yeni teklif düzenleyici onay bekliyor. Nasdaq aynı zamanda kripto para gözetimi araştırması Nasdaq Digital Assets ile birlikte kripto odaklı yeni bir bölüm kuruyor.

vdfsnasdaq kurumsal kripto saklama hizmeti baslatacak

Ayrıca belirtmek gerekirse ABD’de ve küresel hisse senetlerinde piyasalar işleten firma, en az 2018’den beri kripto para birimi değişim yerlerine piyasa gözetim teknolojisi sağlayıcısı olarak hizmet verdiği için kripto para piyasasına yabancı değil.

Buna ek olarak Nasdaq; Coinbase ve FTX gibilerle rekabet etmek için bir pazar işletmek yerine kripto piyasası katılımcılarına teknoloji sağlamayı tercih etti. Son olarak Bitcoin Depot, yapılan açıklamaya göre, özel amaçlı satın alma şirketi (SPAC) GSR ​​II Meteora ile tahmini 885 milyon dolar değerinde anlaşma gerçekleştirerek, Nasdaq’ta halka açılmayı planladığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala