bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,848.71 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 610.11 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 184.75 1.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613838 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639776 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211598 4.94%

Mycointainer, “Best Crypto Staking Platform” İddiasıyla Dikkat Çekiyor

mycointainer

Kripto sektörü gelişimini tüm hızıyla sürdürüyor. Özellikle son dönemde artan girişimlerin sayısı, sektörde önemli bir rekabeti de beraberinde getiriyor. Bu yüzden yeni girişimler, sorunlara önemli çözümler üretirken, piyasaya birbirinden yeni ürünler de sürülmeye devam ediliyor. Bu çözümlerden birisi olan MyCointainer ise kripto dünyasının en önemli konularından birine odaklanıyor: Staking. Kriptonun oyunu baştan değiştirdiği felsefesiyle hareket eden MyCointainer, kullanıcıların varlıklarını yine onlar için çalıştırıyor. Mycointainer, “best crypto staking platform” iddiasıyla dikkat çeken bir platform. Platform “Best platform to stake crypto, best DeFi staking platform, best coins to stake ve top crypto staking platforms” denildiğinde ilk akla gelen olmayı hedefliyor.

Kripto sektöründe yapılan iş birliklerinin hızla arttığı günümüzde, MyCointainer da sık sık yeni entegrasyon ve iş birliği haberleri ile kullanıcıların önüne çıkıyor. Sadece 1 euro taban limiti ile istedikleri miktarlar ile staking işlemine giriş yapabilecek olan yatırımcıların platformda kripto paraları saklaması da mümkün. Düzenli bir kâr modeli izleyen MyCointainer, kendini “Best platform to stake crypto” ve “Best DeFi staking platform” gibi iddialı sözlerle tanımıyor. MyCointainer bit crypto staking platform. Bu yüzden “Top crypto staking platforms” denildiğinde akla gelenlerden biri olmak istiyor. Bunu da best coins to stake opsiyonlarıyla sağlıyor.

MyCointainer: Best Platform to Stake Crypto

Staking her ne kadar kendi içerisinde oldukça basit bir sistem olsa da kullanıcılar için bazen karmaşık olabiliyor. Özellikle sektörde yeni olan kimseler platformların arayüzünde kaybolabiliyorlar. MyCointainer ise kullanıcıların kolay bir şekilde para yatırıp, kullanıcıların direkt kazanç elde edebilmesini kolaylaştırmayı hedefliyor. Tek cüzdanda 100’den fazla coin kazanma seçeneğine sahip olan platform, ek olarak her coin için ayrı bir cüzdan da gerektirmiyor. Bu da “Best DeFi staking platform” olmasında önemli bir rol oynuyor. 

Tüm bunların yanı sıra MyCointainer, en popüler 10 borsa ile entegrasyona da sahip. Böylece platform best coins to stakekonusunda da oldukça iddialı. 

Her takas işleminde ekstra bonus kazandıran platforma başlamak için ek bir varlığa sahip olmaya da gerek yok. Web’deki tüm airdrop’ları platformdan takip etmek ve tek bir yerden görmek mümkün durumda. Bu da doğrudan pasif elde etmek için oldukça cazip bir kapı. 

Best Coins to Stake ile Pasif Gelir Sağlamak

Özellikle son günlerde herkesin aklında en belirgin şey şüphesiz pasif gelir elde etmek. Kripto sektörüne de ilgi duyan birisi, varlıklarını boşta tutmak yerine aktif olarak kullanmak isteyebiliyor. MyCointainer ise tam olarak bu noktada iki farklı isteği “Best platform to stake crypto “ sloganı ile birleştirmeyi hedefliyor. 

Kullanıcıların günlük olarak pasif gelir elde etmesini sağlayan MyCointainer, bu sayede top crypto staking platforms listesinde iddialı bir konumda. Tek cüzdan içinde 100’den fazla coin ile staking yapma şansı sunan platform, işlemler arasında yaşanan karmaşıklığı da ortadan kaldırmak istiyor. 

Bu noktada platformda bulunan coin’lerin Proof-of-Stake (PoS) konsensüs modelini kullandığını belirtelim. 

Best coins to stake için yapılması gereken tek şey MyCointainer’a üye olmak. İlk olarak platformda hesap oluşturmak gerekiyor. Sonrasındaki adım stake için dilediğiniz bir coin’i seçmek. Seçilen kripto parayı almanın iki yolu bulunuyor. Bunlardan biri platformun borsasını açmak ve fiat ile kripto para almak. Diğeri ise başka bir cüzdandan MyCointainer cüzdanına para aktarmak. Kripto paralar cüzdana ulaştığında kazanma süreci de otomatik olarak başlamış oluyor.

Best platform to stake crypto için her kripto para birimini anlatan bir rehber de bulunuyor. Platformun hazırladığı rehberleri buradan inceleyebilirsiniz.

Son olarak best DeFi staking platform’da her kripto para biriminin farklı ödül sistemi olduğunu belirtelim. Bu yüzden hesaplanan ödüllerin boyutu ve ödül alma sıklığı birbirinden farklı olabilmekte. Staking sisteminde olduğu gibi MyCointainer’da da birçok değişken bulunuyor. Bu değişkenlerin arasında mevcut Blockchain bloğunu, geliştiricilerin yol haritasını, bileşik coinlerin eklenmesini ve bu coin’lerin APR oranlarını sayabiliriz. Burada MyCointainer, listedeki her varlığın yanında gösterge niteliğinde yıllık ödül tutarını hesaplayarak size önceden bilgi veriyor. Bu da bireylerin seçim yapmasını daha kolay hâle getiriyor. 

Best DeFi Staking Platform için İşlem Ücretleri 

Platformun gelir modeli ise kullanıcıların elde ettiği kârlar üzerinden ilerliyor. Bu yüzden alınan ücret de varlığın APR oranlarına göre değişiklik göstermekte. Ortalama işlem ücreti ise yüzde 2 civarında seyrediyor. Periyodik olarak ücretsiz sunulan kripto varlıkların bulunduğunu da belirtelim. MyCointainer, ücret ödemek istemeyen kullanıcıları için Power seçeneği de sunuyor. Bu, kullanıcıların tüm coin portföyüne erişebildiği ve hepsinden elde edilen gelirlerin analizinin yapılabildiği bir port.

MyCointainer Crypto Staking Platform Hangi Yatırımcılara Sahip?

Platform bahsettiğimiz üzere Mycointainer, top crypto staking platforms arasında yer almak istiyor. Bunun için de best DeFi staking platform, best coins to stake ve best platform to stake crypto denildiğinde akla gelmek istiyor. Burada da yatırımcılar aslında önemli bir rol oynuyor. 

Her projede olduğu gibi bu platformun da yatırımcılarına bakmak gerekiyor. Projenin yatırımcıları listesinde ilk olarak Bybit dikkat çekerken, Shima Capital, Mapleblck, Spartan, Mirana, Bixin Ventures, LD Capital, Jsquare, Prime Ventures Partners, DFG ve ViaBTC Capital gibi isimler de yer alıyor. 

Platforma ilişkin önemli isimlerden de yorumlar bulunuyor. Bu isimlerden biri AvaLabs Pazarlama Başkan Yardımcısı Jay Kurahashi-Sofue. Kurahashi-Sofue, MyCointainer ekibiyle çalışmayı şöyle anlatıyor:“MyCointainer ekibiyle çalışmak, mühendislikten pazarlamaya kadar sorunsuz bir süreçti. Herkesin AVAX Almasını kolaylaştırmasının yanında ekip, stake sürecini basitleştirmek için de eğitici içeriklerle inanılmaz bir iş çıkardı

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala