bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,964.14 4.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.05 3.73%
bnb
BNB (BNB) $ 606.77 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 146.33 7.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523184 5.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471124 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149978 7.71%

Mustafa Elitaş, Türkiye’deki Kripto Para Borsaları ile Görüştü

mustafa elitas turkiyedeki kripto para borsalari ile gorustu

Son dönemde kripto paralara yönelik çıkartılcak kripto para yasası ile gündeme gelen AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, önerilerini dinlemek adına Türkiye’deki kripto para borsaları ile bir araya geldi. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, borsalar ile yasal düzenlemeler açısından bir referans olacak önerileri dinlediğini belirtti.

Mustafa Elitaş‘ın paylaşımı ise şu şekilde:

“Bugün TBMM’de Türkiye’nin önde gelen Kripto Para Borsası Binance, BTC ve Paribu yetkilileri ile görüştüm. Dünyadaki uygulama örneklerine de değinen Borsaların yasal düzenleme çalışmalarına referans olacak görüş ve önerilerini dinledik.”

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş 1

Mustafa Elitaş, Türkiye’deki Kripto Para Borsaları ile Yasa Hakkında Konuştu

Türkiye’de bir süredir kripto para yasa tasarısı çalışmaları sürüyor. İlk olarak sektörden uzmanlar ile buluşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, uzmanların görüşünü almak adına bir platform oluşturmuştu. Elitaş, son olarak Paribu, Binance ve BTCTürk’ün sözcüleri ile bir araya geldi ve görüşlerini aldı.

Görüşme sonrası ilk olarak açıklama yapana Binance TR, şu ifadelere yer verdi:

Görüşmede, olası düzenleme hakkında dünyadan en iyi uygulama örneklerine dayanan düzenleme önerilerimizi sunma ve bunları istişare etme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz.

Diğer taraftan görüşmenin detaylarına dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala