bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,421.80 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,216.08 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 609.05 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 156.51 0.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549659 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502085 3.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160322 0.86%

Multicoin ve Kraken Milyonlarca Dolar Yatırım Yapıyor

Kraken Multicoin

Kripto para ve Blockchain teknolojilerinde yükseliş devam ederken Multicoin ve Kraken, bu girişimlere milyonlarca dolar yatırım yapıyor. Multicoin Capital, geçen ay başlatılan bir Ethereum işlem protokolü olan Eden Network’te gerçekleşen 17,4 milyon dolarlık bir finansman turuna öncülük etti.

Tura katılan diğer yatırım katılımcıları arasında Alameda Research, Jump Capital, Wintermute, GSR ve Yearn.Finance’ın kurucusu melek yatırımcılar Andre Cronje ve Genesis Capital’in türev başkanı Joshua Lim gibi önemli isimler yer alıyor. 

Burada toplanan fonlar, araştırma ve geliştirme yoluyla ağın altyapısını geliştirmesine yardımcı olmak ve ek yazılım mühendisleri işe almak için kullanılıyor.

3
Yatırım

Yatırımlar Artarak Devam Ediyor

Öte yandan, kendi kendini yöneten bir emeklilik platformu olan Rocket Dollar, Park West Asset Management liderliğindeki bir turda A Serisi finansman turunda 8 milyon dolar fon topladı.

Ek yatırım için katılımcılar arasında Hyphen Capital, Moneta Venture Capital, Multicoin, Kraken Ventures ve Primetime Partners ile mevcut bir yatırımcı olan Sure Ventures da yer aldı.

Şirket, 350 milyon doların üzerinde müşteri varlığına sahip ve fonu ürün geliştirmeyi hızlandırmak, müşteri deneyimini geliştirmek ve yatırımcıların emeklilik yatırım ekosistemini anlamalarına yardımcı olmak için siber güvenlik, yatırım eğitimi ve içeriğe odaklanmak için kullanacağını belirtti.

Kraken Ventures yönetici ortağı Brandon Gath yatırım ile alakalı şu açıklamalarda bulundu:

“Finans sektörü teknolojik bir devrimin ortasında. Çeşitlendirme, yatırımda tek bedava öğle yemeğidir, ancak silolanmış işletim sistemleri ve modası geçmiş teknoloji yığınları, tüketicilerin emeklilik tasarruflarını çok çeşitli varlık sınıflarına taşımak için uzun süredir mücadele ettiği anlamına geliyor.”  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala