bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,527.29 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.25 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.16%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 6.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530095 2.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478403 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152554 6.07%

Mt. Gox, Geri Ödemeleri Erteledi! Tarih 10 Mart

mt gox geri odemeleri erteledi tarih 10 martass

Kripto ticaret platformu Mt.Gox’un hacklenmesinden sonra müşterilerine 137.000 Bitcoin (BTC) dağıtacağı açıklanmıştı. Bu açıklama sonrasında pek çok kişi Bitcoin dağıtımının neden olabileceği etkiler üzerine çeşitli spekülasyonları dillendiriyordu. Son olarak Mt. Gox alacaklılarının, ödeme bilgilerini kaydetmek için 10 Ocak 2023’e kadar süreleri olduğu belirtilmişti. Bu kez yapılan yeni bir açıklama ile bu tarih iki ay ertelendi.

Mt. Gox, Geri Ödemeleri Erteleme Kararı Aldı

Mt. Gox alacaklılarının, geri ödemeler için kripto değişimi ve bankacılık bilgilerini sağlamak için fazladan iki ayı olacak. Alacaklılar ayrıca ilk geri ödeme dilimini almak için iki ay daha beklemek zorunda kalacak. Tüm alacaklılar bir temel ödeme alacak şekilde ayarlanmıştır. Ayrıca erken toplu bir ödeme alacaklar veya daha sonra farklı bir miktar olabilecek tutarı kabul etmeyi seçecek. Bunun yanında ödemeler, kripto para biriminde, itibari para biriminde veya her ikisinde birden sağlanacak. Bu, alıcının banka hesabına veya kripto borsasına gönderilecek.

vassmt gox geri odemeleri erteledi tarih 10 mart

Mt. Gox alacaklıları arasında, zaman çizelgesi kaymasının kripto borsası Kraken’in Japon pazarından çıkışıyla ilgili olabileceğine dair spekülasyonlar var. Alacaklılar, kripto ödemelerini almak için birkaç borsa arasından seçim yapmak zorunda kaldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala