bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,379.79 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,219.00 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 155.22 1.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545385 2.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.500497 3.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159717 1.48%

Mt. Gox Alacaklıları, Geri Ödeme Planını Oylayacak

mt gox alacaklilari geri odeme planini oylayacak

Mt. Gox alacaklıları, Ekim ayına kadar çözümlenmek üzere önerilen taslak planı oylayacak.

Mt. Gox, alacaklıların kripto para borsası tarafından tutulan varlıklar için önerilen geri ödeme planını oylayabileceklerini duyurdu. Borsanın alacaklıları, mütevelli Nobuaki Kobayashi tarafından önerilen planı oylayacak. Mart 2020’de ana hatları çizilen plan, geçtiğimiz Aralık ayında ise dosyalanmıştı.

Oylama ise 20 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan alacaklılar toplantısında çözüme kavuşturulmak amacıyla çevrim içi, posta yoluyla veya şahsen yapılabilecek. Taslağa göre, ödemeler fiat para, Bitcoin ve Bitcoin Cash (BCH) olması durumunda, yine aynı formda gerçekleştirilebilecek. Diğer kripto para birimleri ise, fiat para birimi olarak iade edilecek.

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Mt. Gox, 2014 yılında siber saldırıya uğramış ve hackerlar 850.000 Bitcoin (BTC) çalmıştı. Borsanın kullanıcıları, o günden bu yana ödemelerini geri almak üzere çözüm bekliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala