bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,652.32 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.17 0.50%
bnb
BNB (BNB) $ 616.25 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 146.74 2.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530091 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4733 1.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152227 0.93%

Mozilla, Kripto Bağışlarını Yeniden Kabul Edecek

Mozilla Kripto Bağişlarini Yeniden Kabul Edecek 1

Özellikle Ukrayna’nın kripto ile bağış kabul etmesi üzerine sık sık gündeme gelen kripto bağışları, uzun zamandır Mozilla’nın başına dert olmuş durumda. Öyle ki birçok kez kripto bağışlarını kabul eden şirket, kullanıcıları tarafından tepki aldığı için bu özelliğini kaldırmıştı. Ancak Mozilla, kripto bağışları konusunda inancını koruyor. Öyle ki Mozilla İcra direktörü Mark Surman tarafından yayınlanan bir blog gönderisine göre, Mozilla Vakfı yakın gelecekte kripto para bağışlarını kabul etme yeteneğini yeniden başlatmaya karar verdi.

Mozilla Kripto Bağişlarini Yeniden Kabul Edecek

Mozilla Kripto Bağışlarını Almaya Devam Edecek

2022’nin başında Mozilla, kendimizi kripto para birimi hakkında hararetli bir tartışmanın ortasında buldu. Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Mozilla, 2014’ten beri kripto para bağışlarını kabul ediyordu. Ancak Mozilla iklim taahhütlerini yayınladığından ve kripto para biriminin çevresel zararı daha belirgin hale geldiğinden beri bu kararı yeniden değerlendirmiş ve bu adımından vazgeçmişti.

Son olarak Mozilla tekrardan kripto bağışlarını kabul edecek. Ancak enerji tüketen “iş kanıtı” kripto para birimlerini kullanılmayacak. Bu da Bitcoin’de bağış almayacağı anlamına geliyor. En büyük ikinci iş kanıtı kripto para birimi olan Ethereum’un bu yılın ilerleyen saatlerinde hisse kanıtına geçmesi bekleniyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala