bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,397.79 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,263.54 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 615.17 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.69 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545625 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496277 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161435 1.53%

Morgan Stanley: Kripto Piyasasındaki Sıkışma Durdu

Morgan Stanley Kripto Piyasasindaki Sikisma Durdu

Kripto para piyasası 2022’nin başından bu yana oldukça karmaşık bir dönem yaşıyor. Birçok olumsuz gelişmenin üst üste geldiği bu dönemde piyasalar da yukarı yönlü hareketlerinde istikrar sağlayamadı. Bu noktada konu hakkında açıklama yapan Morgan Stanley analistleri, yayımladıkları yakın tarihli bir raporda piyasanın toparlanması için daha çok süreye ihtiyacı olduğunu belirtti.

Morgan Stanley: Kripto Piyasasındaki Sıkışma Durdu

Morgan Stanley’den Kripto Para Piyasası Raporu

Kripto para piyasası oldukça volatiliteli bir dönemden geçerken birçok yatırımcı yatırımlarında zarar etti. Bu noktada iflas eden birçok şirketin de payı bulunurken, düşen liderlerin altcoin’lere etkisi de oldukça fazla. Finansal hizmetler şirketi Morgan Stanley ise kripto likiditesinin bir göstergesi olan stablecoin‘lerinin piyasa değerindeki düşüş dururken, baskının henüz toparlanmaya başlamadığını belirtti.

Hazırlanan raporda, “fiat baskısındaki artışı veya kripto baskısı artışı” olmadan bu kripto döngüsünün dibe vurmasının zor olacağını söylüyor. Notta, kripto endüstrisindeki talebin düşük kalmaya devam ettiği ve Ethereum (ETH) yükseldikçe, kripto borçlularına yönelik marj çağrılarının durakladığı belirtildi.

Raporda ayrıca, stablecoin tether’in (USDT) itfalarının durduğunu ve piyasa ihracının geçen hafta gerçekten yükseldiğini ve 10 günde 1.7 milyar dolar arttığını da belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala