bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,527.29 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.25 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.16%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 6.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530095 2.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478403 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152554 6.07%

Morgan Creek CEO’su Bitcoin Hareketini Değerlendirdi

morgan creek ceosu bitcoin hareketini degerlendirdisd

Kripto para piyasası son dönemden geçerken lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) 24 bin dolar seviyelerine kadar yükselmesi ile toplarlanmaya başlamış durumda. Bu toparlanma ile beraber Bitcoin hakkında da yapılan değerlendirmeler ve yorumlar da artış gösterdi.

Morgan Creek CEO’su Mark Yusko’dan Bitcoin Açıklaması

Yatırım şirketi Morgan Creek Capital’in kurucusu ve CEO’su olan Mark Yusko, lider kripto para birimi Bitcoin’de yükselişlerin yaşayabileceklerini belirtti. Stansberry Research ile yaptığı bir röportajda Yusko, Bitcoin’in son piyasa yapısının, BTC’nin birkaç yüksek dip ve daha yüksek zirve yazdırdığı bir dip sürecinin göstergesi olduğunu söyledi.

morgan creek ceosu bitcoin hareketini degerlendirdiad.jpg

Ayrıca Mark Yusko konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklamalarda bulundu:

Şu anda iyi bir boğa trendi yakalamış durumdayız ve belki de Bitcoin baharı önümüzdeki günlerde gelmiş olacak. Bunu yaklaşık on gündür tartışıyorum ve kesinlikle dip demeye hazır değilim, ancak bir hafta önce geri dönüp bir podcast izlerseniz yaptım. Bakın ne olduğunu bilin, üç tane daha yüksek dip yaptık.

Son olarak Bitcoin haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 23.235 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala