bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Moonbirds NFT Projesi, Metaverse Dünyasına Kavuşuyor

moonbirds nft projesi metaverse dunyasina kavusuyor

Son dönemin popüler NFT koleksiyonlarından birisi olan Moonbirds, yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Moonbirds NFT koleksiyonunun arkasındaki şirket olan Proof, Moonbirds NFT koleksiyonunu daha ileriye taşımak adına Mona ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Proof, Mona İle Ortaklık Kurdu

Proof’un sevilen NFT koleksiyonlarından birisi olan Moonbirds kullanıcılar tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Bu ilgiye kayıtsız kalmayan Proof, Moonbirds topluluğu için yeni bir deneyim sunacak “Moonbirds Monaverse” projesini duyurdu. Proof, yeni deneyim için 3D dünya inşa etme platformu Mona ile ortaklık kurdu.

moonbirds nft projesi metaverse dunyasina kavusuyor 2

Şirketler tarafından yapılan açıklamada, ortaklığın canlı belediye binaları, izleme partileri ve sanat gösterileri gibi topluluk deneyimleri oluşturmayı hedeflediği belirtildi. Ortaklık hakkında açıklama yapan Proof’un kurucu ortağı ve CEO’su Kevin Rose şu ifadeleri kullandı:

Kullanıcılarımıza sürükleyici sanat ve teknolojiyi birleştirmeyi hedefleyen benzersiz deneyimler sunmaya devam edeceğiz. Mona’nın oluşturduğu dünya, Moonbirds sahiplerinin dijital sanatın keyfini çıkarması ve birlikte vakit geçirmesi için yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala